Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2888 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Mart 2015 - 06:54

Oturma odasına şofben roketi düştü

Büyüt
Küçült
Oturma odasına şofben roketi
Güncel Haberleri › Oturma odasına şofben roketi düştü haberi

Eskişehirde önceki akşam inanılması zor bir kaza ucuz atlatıldı.

Iraklı sığınmacıların kaldığı tek katlı evin banyosunda bulunan elektrikli şofben patladı. Tek katlı evin çatısını delip fırlayan şofbenin dış kısmı evin karşısındaki yaya kaldırımının üzerine, gövde kısmı ise yaklaşık 500 metre uzaklıktaki bir apartmanın 5inci kat duvarına çarptı. Duvarı delen şofben sokaktaki park halindeki araçların yanına düştü. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Şofbenin kirada oturduğu 5inci kattaki evin oturma odasına çarparak delik açtığını anlatan Barbaros Kılınç “Eve yeni gelmiştim.

Yan odada bilgisayarımı açtığım sırada büyük bir gürültüyle birlikte sarsıntı oldu. Deprem olduğunu sandım. Oturma odasına baktığımda toz duman içindeydi ve açılan delikten dışarıyı görüyordum. Telaşla aşağıya indiğimde vatandaşlar sokaktaki şofbenin oturduğum evin duvarına çarpıp yere düştüğünü söyleyince çok şaşırdım” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024