Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1676 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Ekim 2015 - 08:12

Otomobil bagajında işçi taşıyan şoföre soruşturma

Büyüt
Küçült
Otomobil bagajında işçi taşıyan şoföre

Bartın Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğüne ait 74 AZ 001 plakalı otomobil, akşam saatlerinde kent merkezindeki Çatmaca Kavşağında kırmızı ışıkta beklerken bagajında bir işçi ile görüntülendi.

Bir vatandaş, cep telefonu ile çektiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi Facebookta, Burası Türkiye, yer Bartın başlığı ile paylaştı. Sosyal medyada fotoğrafın yayılması üzerine belediye otomobili kullanan şoför hakkında soruşturma başlattı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, yaptıkları ilk incelemede aracın bagajında demir taşındığını, işçinin de demirler nedeniyle kapanmayan kapağı tutmak için bagaja bindiğini belirledikleri söyledi. Çetin, konuyla ilgili incelemenin sürdüğünü, şoför ve gerekirse işçi hakkında gerekli cezai işlemin uygulanacağını kaydetti.

Ayhan ACAR/ BARTIN, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024