Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2040 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Mayıs 2015 - 05:53

Otobüs şoförüne öldüresiye dayak

Büyüt
Küçült
Otobüs şoförüne öldüresiye
Güncel Haberleri › Otobüs şoförüne öldüresiye dayak haberi Bursada tümseğe hızlı giren halk otobüsündeki bir yolcu sürücüyü darp etti.

İnegöl'de Akhisar Mahallesi güzergahında çalışan özel halk otobüsünün sürücüsü, tümseğe sert girince Mehmet K. isimli yolcu, kafasını halk otobüsünde ayakta yolcuların tutunması için kullanılan demire kafasını çarptı. Olay sonrası halk otobüsünü durduran sürücü Ahmet Akan, kapıları açıp yolculardan özür diledi.

Bu sırada başından yaralanan yolcu 38 yaşındaki Mehmet K., direksiyonda oturan sürücü Akan'a tekme-tokat saldırıp dövdü. Aldığı darbelerle yüzü ve kafası yarılan Ahmet Akan'ı vatandaşlar, öfkeli yolcunun elinden güçlükle kurtardı. Olay sonrası sürücü ve yolcu ayrı ayrı ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Halk otobüsündeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen kavga nedeniyle taraflar bir birinden şikayetçi olunca soruşturma başlatıldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024