Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2136 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Haziran 2015 - 20:14

Öldürülen cezaevi müdürü son yolculuğuna uğurlandı

Büyüt
Küçült
Öldürülen cezaevi müdürü son yolculuğuna
Güncel Haberleri › Öldürülen cezaevi müdürü son yolculuğuna uğurlandı haberi

Kocaelide uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren cezaevi müdürü İsmet Aktürk için memleketi Adananın Tufanbeyli ilçesinde tören düzenlendi.

İHA Tören alanında kılınan cenaze namazının ardından Aktürk son yolculuğuna uğurlandı. Kocaelide daha çok çete suçlularının kaldığı Kandıra F Tipi Cezaevi in Müdürü olan İsmet Aktürk dün sabah saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Vefat eden Aktürkün cenazesi memleketi Adananın Tufanbeyli ilçesine getirildi. Ardından Tufanbeyli Hükümet Konağı önünde Aktürk için tören düzenlendi.
Törene Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enes Yavuz Yıldırım, Adana Başsavcısı Ali Yeldan, Adana İl Müftüsü Arif Gökce, hayatını kaybeden İsmet Aktürkün ailesi, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enes Yavuz Yıldırım, “Şehidimiz dün sabah görevine gitmek üzere evinden çıktıktan sonra kurulan hain ve kalleş bir pusuyla şehit edilmiştir. Ailesi başta olmak üzere milletimize başsağlığı diliyorum. Hiç şüphesiz zor bir görevi bu kadar süreyle şerefle ve onurla yerine getirmiştir. Bugüne kadar milletin bekası için çalışan personele yapılan tüm saldırılarda olduğu gibi bu saldırıyı yapanlar, tetiği çekenler, bu tetiği çekenlerin arkasında olanlar asla amaçlarına ulaşamayacaklardır” diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Aktürkün yakınları gözyaşı döktü. Cenaze namazında ayrıca açılan ‘Namuslu dürüst olmanın bedeli bu mu?, ‘İmama zırhlı mercedes müdüre teneke doblo, ‘devlet burada failler nerede pankartları dikkat çekti. Cenaze namazının ardından Aktürk Tufanbeyli mezarlığında toprağa verildi.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024