Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1488 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2015 - 12:20

Oksijen tüpü bomba gibi patladı

Büyüt
Küçült
Oksijen tüpü bomba gibi

İstanbul Maltepede,  evde solunum sıkıntısı çeken bir hasta için bulundurulan oksijen tüpü henüz belirlenemeyen bir nedenle patladı. Patlamanın etkisiyle yangın çıkan daire kullanılamaz hale geldi. Çıkan yangından dolayı üst katlarda oturan bina sakinleri, kendilerini teras katına attı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan bina sakinleri ve sinir krizi geçiren daire sahibi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberin Videosu   Oksijen tüpü bomba gibi patladı startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer30364,30364,201505,30364-298974.jpg,1, 0,Oksijen tüpü bomba gibi patladı);

 

Olay sırasında sokaktan geçen bir vatandaş yangın anını cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde, oksijen tüpünün patladığı daire alevler içinde yanıyor. Isının etkisiyle dairenin camları patlıyor.

Görgü şahidi mahalle sakinleri, Evde yatalak bir hasta vardı, oksijen tüpü kullanıyordu. Tüp patlamış diyorlar dedi.

Öte yandan terasta mahsur kalan bir kişi de Mahsur kaldım ama yangının sebebini mahsur kaldığım için bilmiyorum diye konuştu.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024