Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2006 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Mart 2016 - 10:33

Okmeydanında Gençlik Federasyonu Derneğine helikopter destekli operasyon

Büyüt
Küçült
Okmeydanında Gençlik Federasyonu Derneğine helikopter destekli

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 03.00 sıralarında Okmeydanında bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binasına baskın düzenledi. Operasyona, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipleri de destek verirken, itfaiyeye ait 2 merdiven aracının da güvenlik güçleri ile birlikte Okmeydanına girdiği görüldü.

BİNA ÇEVRESİNDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ



Piyalepaşa Caddesi üzerindeki Gençlik Federasyonu Derneği binası önünde duran polis ekipleri, çevrede akrep olarak tabir edilen zırhlı araçlar ve TOMAlarla yoğun güvenlik önlemi aldı. Terörle Mücadele Şubesi polisleri de uzun namlulu silahlarla sokak başlarında tedbir alırken, bir polis helikopterinin de cadde üzerinde devamlı uçtuğu görüldü.

İTFAİYE YARDIMIYLA GİRDİLER



Operasyon öncesi hazırlıklarını tamamlayan çok sayıda polis, Gençlik Federasyonu Derneğinin 3 katlı binasına baskın düzenledi. Operasyon boyunca itfaiyenin 2 merdiven aracı da katlara merdiven uzatıp, polislerin içeri girmesine yardımcı oldu. Özel kesici aletler ve balyoz ile kapıları kıran polisin, bazı belge ve dokümana el koyduğu öğrenildi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI



Operasyon sırasında çok sayıda şüpheli de gözaltına alındı. Şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Vatan Caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024