Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1341 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Kasım 2015 - 16:53

Oğlum, güzel oğlum...

Büyüt
Küçült
Oğlum, güzel

Romanyadan sabaha doğru havayoluyla İzmire gönderilen Mancının cenazesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Karşıyaka ilçesinde bulunan babaevine getirildi. Anne Gülten ve baba Ömer Mancı ile yakınları ve arkadaşları, uzun süre gözyaşı döktü.

Bu arada bazı arkadaşları, Mancının tabutunun üzerine taraftarı olduğu Fenerbahçe ile Türk Milli Takımının formasını koydu.

AŞK BAHÇEM BENİM

Oğlunun tabutuna sarılan anne Gülten Mancı, Sen bizi toprağa gömecektin, mezarımızı düzeltecektin. Ne yapalım şimdi, biz mi senin mezarını düzeltiriz? Haydi bizi boş ver dayanırız, kardeşin Kutaya ne diyeceğiz? Oğlum, güzel oğlum. Aşk bahçem benim. Her şeyi yaptı baban, seni kurtaramadık, bir can satılmıyordu oğlum, onu alamadık. Allahın takdiri böyleymiş, ben çaydanlık yakmasın diye sakınarak büyütmüştüm seni diyerek ağıt yaktı.

Daha sonra Bornova ilçesindeki Moda Tekstil Konfeksiyon (MTK) Tekstilciler Çarşı Camisine götürülen Mancının cenazesi, namazın ardından Balçova Mezarlığında toprağa verildi.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü 3. sınıf öğrencisi Mancının, eğitimini öğrenci değişim programıyla gittiği Bükreşte sürdürdüğü öğrenildi.

 

İlgili Haber Romanyada 43 can alan faciada, Türk öğrenci Ayberk de hayatını kaybetti

 

Romanyada 30 Ekimde bir binanın zemin katında bulunan gece kulübünde Goodbye to Gravity adlı metal grubunun albüm tanıtımı sırasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıkmış, yangında ağır yaralanan üniversite öğrencisi Ayber Mancı, tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitirmişti.

AA

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024