Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2071 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2015 - 16:29

Oğlum bir rüyama girse göndermeyeceğim

Büyüt
Küçült
Oğlum bir rüyama girse

Ermenekteki kömür ocağında 28 Ekim 2014te meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden 18 işçiden Tezcan Gökçenin babası Recep Gökçe (77), ilerleyen yaşına rağmen torunları, gelini ve eşi için ayakta durmaya çalışıyor.

Kaza sonrası bekleyişi sürerken endişesini Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı sözleriyle dile getiren ve tüm Türkiyeyi ağlatan eşi Ayşe Gökçeyi oğullarının kaybından dolayı teselli edememenin üzüntüsünü yaşayan Recep Gökçe, Babalar Günü dolayısıyla yine duygu yüklü açıklamalarda bulundu.

 

İlgili Haber Bahtı kara babaya yeni kara lastik!

 

GİDEN GİTTİ

Evlat acısı çok zor diyen Gökçe, oğulları hayattayken belli bir düzenleri olduğunu, mutlu bir yaşam sürdüklerini anlattı.

Böyle bir şeyin başlarına geleceğini tahmin bile etmediklerini ifade eden Gökçe, Ama maalesef böyle bir acı olay yaşandı dedi.

Ölümünden sonra hiç gülmediği oğlu Tezcanın yokluğuna bir türlü alışamadığını ifade eden Gökçe, Eşim, Tezcan hala evin bir köşesinden çıkıp gelecekmiş gibi umut ediyor. O gün bugündür ağlıyor. Giden gitti, geri gelecek mi, ağlama desem de ağlıyor. Ben de ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama bazen dayanamıyorum diye konuştu.

Haberin Videosu Oğlum rüyama girse göndermeyeceğimstartFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer32155,32155,201506,32155-320992.jpg,1, 0,Oğlum rüyama girse göndermeyeceğim);

TUTARIM KOLUNDAN GİTME OĞLUM DERİM

Yaşadığı çaresizliği dile getiren ve ellerinden hiçbir şey gelmediğini belirten Gökçe, Tezcanı rüyamda hiç görmedim. Onu en azından rüyamda görmek istiyorum. Oğlum bir rüyama girse göndermeyeceğim. Tutarım kolundan gitme oğlum derim. Biliyorum uyanıversek yine bir şey yok ama olsun. Çok özledim. Bir çıkıp gelse, denk getirsem bir daha elime geçmez, gider diye cebime katarım. Gitti, uçtu ifadelerini kullandı.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024