Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2642 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Nisan 2015 - 20:04

O teröristin babasını dövüp şehirden kovdular

Büyüt
Küçült
O teröristin babasını dövüp şehirden

İstanbuldaki Çağlayan Adliyesinde dün öğle saatlerinde Berkin Elvan davasını yürüten savcı Mehmet Selim Kirazı rehin alan DHKP-C üyesi Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol, yaklaşık 8 saat sonra savcıyı vurunca yapılan operasyonda ölü ele geçirilmişti.

Ağır yaralanan savcı Mehmet Selim Kiraz da kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Güvenlik güçleri tarafından ölü ele geçirilen DHKP-Cli teröristlerden Şafak Yaylanın, Giresunun Çanakçı İlçesine bağlı Karabörk Köyünde oturan ailesinin evine güvenlik güçleri gitti.

Jandarma, Yayla Ailesinin evine giden yoldan araçların geçişine izin vermedi. Yayla Ailesinin yakınları, 3 çocuklu Aysel ve Şinasi Yayla çiftinin evine akın etti.

Ancak gazeteciler ailenin yakınları tarafından eve yaklaştırılmadı.

Şinasi Yayla bu sabah operasyonda ölü ele geçen oğlu Şafak Yaylanın cenazesini almak için İstanbula gitmek üzere yola çıktı.

Trabzon Havalimanına gelen Şinasi Yaylanın, iddiaya göre sarhoş olduğu gerekçesiyle uçağa binmesine izin verilmedi.

Trabzondan Giresuna dönmek üzere saat 11.00 sıralarında minibüs garajına giden Şinasi Yayla, sarhoş olduğu için şoförler de araçlarına almak istemedi.

Şoförlerle tartışması sırasında Benim kim olduğumu biliyor musunuz? Ben savcıyı öldüren Şafak Yaylanın babasıyım diyen Şinasi Yayla, şoförler tarafından dövüldü.

Ağzı burnu kan içinde kalan Şinasi Yayla, polisler tarafından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Burada tedavisi yapılan Şinasi Yayla, polis ekibi tarafından Giresun il sınırına götürülerek bırakıldı.

İLKOKUL VE LİSEYİ AKYAZIDA OKUMUŞ

İstanbuldaki Çağlayan Adliyesinde savcı Mehmet Selim Kirazı şehit eden ve polisin operasyonunda ölü ele geçen DHKP- Cli iki teröristten Şafak Yaylanın ailesinin Zonguldaktan Sakaryanın Akyazı İlçesine taşınması sonrasında buradaki Madanoğlu İlköğretim Okulunda ve Akyazı Anadolu Lisesinde okudu. Yaylanın 2009 yılında Akyazı Anadolu Lisesinden 5.00 üzerinden 4.80 not ortalamasıyla mezun olup İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanması üzerine Akyazıdan ayrıldığı belirtildi.

Yaylanın Anadolu Lisesinin son sınıfındayken Akyazıda devam ettiği özel dershanenin müdürü Hamdi Küçükosman olayı duyunca şoke olduklarını söyledi.

Bir dönem öğrencileri olan Şafak Yaylanın, üniversite sınavında Hukuk Fakültesini kazandığını belirten Küçükosman, Bu üzücü vahşice olan terör olayına karışmış olmasını gösterecek, o günlerde bunu gösterecek bir iz yoktu. Böyle bir işarete rastlamadık. Buradan gittikten sonra kimlerin eline düştüyse.

Devletimiz çalışma yapıyordur, bunların kökü kuruyacaktır. Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum. Bir dönem sınava hazırlandı, gitti.

Ondan sonra aldığımız tek haber de bu üzücü olay oldu. Kesinlikle böyle bir şey beklemiyorduk. Üzgünüm söyleyecek bir şey bulamıyorum dedi.

Hakan KABAHASANOĞLU- Alaattin ONUR / DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024