Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1810 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Mayıs 2015 - 10:17

O köpeği Geziden beri tanıyorum

Büyüt
Küçült
O köpeği Geziden beri

Taksime ellerinde flamalarla giren 31 Komünist Partiliden biri olan 25 yaşındaki Mustafa Bertan İsmail gözaltına alınırken yüzüstü yere yatırılıp ters kelepçelendi. Bu sırada başına 030 kulak numaralı köpek geldi. Mustafa Bertan İsmailin başında bekleyen polis ayağıyla köpeği uzaklaştırdı.

Polis gözaltına aldığı göstericileri ekip arabasına bindirdi. Ancak köpek vazgeçmedi. Gözaltına alınan eylemcilerin bulunduğu ekip arabasının arkasından havlayarak koşmaya devam etti. Bu anlar ise objektiflere yansıdı ve 1 Mayısın unutulmayan kareleri arasında yerini aldı.

 

İlgili Haber Taksime girenlere polis böyle müdahale etti

 

EYLEMCİ KÖPEK OLARAK BİLİNİR

Ankara Üniversitesi Biyoloji Bölümü Yükseklisans öğrencisi Mustafa Bertan İsmail 1 Mayısta yaşadıklarını şöyle anlattı:  Yasakları delmek için Komünist Partisi üyesi arkadaşlarla Taksime çıktık. Meydana geldiğimizde polisler bizi gözaltına aldı. Ben de şiddet kullanılarak yere yatırıldım ve kelepçelendim. Yüzüstü yatırıldıktan sonra sürüklendim. Bu sırada yanıma bir köpek geldi. Benim yüzüm yere dönük olduğu için tam göremedim. Polis köpeği ayağıyla itmiş. Sonra da polis aracına bindirildiğimde peşimden koşmuş. Serbest bırakıldıktan sonra yerdeki halimi ve köpeğin gelişini izledim. Ben o köpeği Gezi olaylarından tanıyorum. Gezi olaylarında o köpek hep yanımızdaydı. Eylemci köpek olarak bilinir. Bir köpeğin bu şekilde şefkat göstermesi güzel bir şey€¦ Bundan sonra Taksime giden herkesin o köpeği göz ucuyla arayacağını, ona sahip çıkacağını biliyorum. Ben Ankarada yaşıyorum. Taksime geldiğimde ben de o köpeğe sahip çıkacağım. O artık Taksim halkının köpeğidir. (Hürriyet)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024