Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1531 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2015 - 13:55

O hakimin ellerinde kan var

Büyüt
Küçült
O hakimin ellerinde kan
Paralel soruşturma kapsamında tutuklu bulunan 63 sanıkla ilgili tahliye kararı veren Metin Özçelikin ağabeyi Ali Tatarın ölümünden sorumlu olan kişilerin başında geldiğini belirten Tatar şöyle dedi:

Amirallere suikast davası soruşturmasında tutuklama kararı verilince intihar eden Yarbay Ali Tatarın kardeşi Ahmet Tatar, o tutuklamayı veren hakim Metin Özçelikle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cemaate bağlı olan polis, hakim ve savcıların sır gibi saklandıklarını söyleyen Tatar, bu kişilerin bir dönemde kendilerini adeta peygamber gibi gördüklerini söyledi.

Paralel soruşturma kapsamında tutuklu bulunan 63 sanıkla ilgili tahliye kararı veren Metin Özçelikin ağabeyi Ali Tatarın ölümünden sorumlu olan kişilerin başında geldiğini belirten Tatar şöyle dedi:

 

(Ahmet Tatar)

CANIMIZI ÇOK YAKTI

Bu kişiler bizim canımızı yaktılar. Canımızdan can aldılar. Başta Metin Özçelik olmak üzere bu kişilerin isimleri hafızalarımıza kazındı. Cumartesi gecesi yaptığı tahliye kumpasıyla o kötü anılar yeniden tazelendi. Metin Özçelik ismi ağzımızda kekremsi bir tat bıraktı. Canımızı yakan o kişi yeniden hafızamızda canlandı.

 

(Metin Özçelik)

SIR GİBİ SAKLANIYORLAR

Başta Zekeriya Öz olmak üzere; Ergenekon, Balyoz, Oda TV, şike davasında görev yapan hakim ve savcıların hepsi bu hukuksuzluğun bir parçasıdır. Bunlara bir görev verilmiş. Görev tanımlarına harfiyen uyuyorlar. Ağabeyim Ali Tatar yapılan itiraz gerekçesiyle tahliye edildi. Daha sonra kendi savcılarının itirazıyla yeniden tutuklandı. Ağabeyim gururuna yediremeyip intihar etti. Bu kişilerin karar emrini nereden aldıkları belli. Bir kere pisliğe bulaştılar. Artık hukuk dağıtamaz, mesleklerini yapamazlar. Cüppeleri ellerinden alınmalı. 

Ahmet Tatar, Bu kişiler cemaat oyununun bir parçası olmuş. Dümenle şu anda içeride yatan cemaat üyelerini kurtarmak için kendilerini  feda ettiler dedi.

Akşam

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024