Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2653 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Haziran 2015 - 14:42

O cemaatten Selahattin DemirtaÅŸa yalanlama

Büyüt
Küçült
O cemaatten Selahattin DemirtaÅŸa
Güncel Haberleri › O cemaatten Selahattin Demirtaşa yalanlama haberi HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Pazar akşamı seçim sonuçları hakkında yaptığı açıklamada; Bizimle ittifak kurmamalarına rağmen destek açıklamasıyla bu başarıda ortak emeği olan şeklinde isimlerini anarak teşekkür ettiği Med-Zehra Grubundan bu desteği yalanlayan yazılı bir açıklama geldi.
Ä°ÅŸte o açıklama;   07. 06. 2015 tarihinde gerçekleÅŸtirilen Milletvekili Genel Seçiminin ve neticesinde oluÅŸan siyasi tablonun hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan temenni ediyoruz. Med-Zehra'nın partilerüstü çizgisine raÄŸmen HDP EÅŸbaÅŸkanı Sayın Selahattin DemirtaÅŸ seçim sonrası yaptığı konuÅŸmasında "Bizimle ittifak kurmamalarına raÄŸmen destek açıklamasıyla bu baÅŸarıda ortak emeÄŸi olan" sivil toplum örgütlerini sayarken Med-Zehra'yı zikrederek "özel olarak teÅŸekkür ediyorum." demiÅŸtir.   HDP EÅŸbaÅŸkanın Cemaatimize yaptığı teÅŸekkürüne aynı ÅŸekilde teÅŸekkür ile beraber Cemaatimizin çok çok önem verdiÄŸi bir hususunda altını kalın çizgiler ile çizmek ve tüm kamuoyunu bilgilendirmek için bu zorunlu açıklama yapıyoruz.   "NE AÇIK NE KAPALI BÄ°R DESTEK OLAMADI"   Med-Zehra'nın hiçbir siyasi partiye bugüne kadar ne açık ne kapalı herhangi bir desteÄŸi olmadığı gibi bu gün de bahsi geçtiÄŸi üzere anılan partiye de bir "destek açıklaması" yetkili kurumlarımızca yapılmış deÄŸildir. Sayın EÅŸbaÅŸkanı'nın yaptığı bu açıklamayı, kendisine sunulan yanlış bir bilgi notu olarak deÄŸerlendiriyoruz.   Cemaatimize gönül veren fakat, Cemaat adına söz söyleme yetkisi olmadığı halde Siyasi Partilerin davetlerine katılanların ifade ettikleri düşünce ve görüşleri de Med-Zehra'yı baÄŸlamamaktadır.   "PARTÄ°LERÃœSTÃœ DURUÅžUMUZ VAR"   Med-Zehra, Kur'ânî prensipleri ve Ä°lây-ı Kelimetullah'ı hedef-i maksad edinmiÅŸtir. Bu çizgisinden asla inhiraf etmemiÅŸ ve kuruluÅŸundan bu güne kadar Kur'ânî ve Ä°slamî davasından hamdolsun sapmayarak partilerüstü duruÅŸunu Kur'ânî yaklaşımını ve sırat-ı müstakim üzerine olan çizgisini bozmamıştır. Allah'ın izniyle bundan böyle de bozmayacaktır.   "IRKÎ TEMELLERE OTURTULMAYACAK KADAR" Cemaatimiz bir parti, külüp, fırka, siyasi bir cemiyet vb. her nevi dünyevi veya dünyevileÅŸmiÅŸ oluÅŸumlardan azade salt Kur'ânî ve Ä°slâmî bir davaya mensuptur. Bu dava hiçbir siyasi emel, dünyevi bir makam-mevki ile bazıların yanlış ve yanlı telakkileri su-i zanlarında olduÄŸu gibi ırkî temellere oturtulamayacak kadar yüce ve ulvî bir davadır. .... KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR. SAYGILARIMIZLA   MED-ZEHRA  



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024