Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1946 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Kasım 2015 - 15:41

Nusaybinde sokağa çıkma yasağında 13. gün

Büyüt
Küçült
Nusaybinde sokağa çıkma yasağında 13.

Terör örgütü PKK ve gençlik yapılanması YDG-H mensuplarının hayatı felç ettiği Nusaybin ilçesinde 13 Kasımda ilan edilen sokağa çıkma yasağı 13üncü gününe girdi.

 

İlçede, yasağa paralel olarak operasyonlar sürerken, güvenlik güçleri bugün sabahın ilk ışıkları ile birlikte yeniden Abdulkadirpaşa Mahallesine girdi. Polislerin geleceğini öğrenen teröristler ise hendek ve barikatların arkasına pusulandı. Teröristler, bir süre sonra da evlerinin önlerinde oynayan çocukları kalkan olarak kullanarak, polise ateş açtı. Çocukları fark eden güvenlik güçleri ise zarar görmemeleri için havaya ateş açtı. Teröristler, bir süre sonra çocukları bırakıp, ara sokaklara kaçarken, çocukların evlerine girdiğinden emin olan güvenlik güçleri, kaçan teröristlerin yakalanması için sokaklara girdi.

 

POLİSİN DİKKATİ FACİAYI ÖNLEDİ

Sokaklara giren polisin dikkati olası bir faciayı da önledi. Bir sokakta telefon hattına bağlanan kablodan şüphelenen polisler, olay yerine bomba imha uzmanlarını çağırdı.

Uzmanlar, yaptığı incelemede, iki adet tüp ile tuzaklamış tahrip gücü yüksek bomba tespit etti. Bomba, kontrollü bir şekilde patlatılırken, şiddeti nedeniyle yerde derin bir çukur açıldı. Çukur, zırhlı kepçeyle kapatıldı.

 

ÖRGÜT EVİ TESPİT EDİLDİ

Aynı mahalledeki operasyonda örgüte ait bir ev de tespit edildi. Polis, çevresinde ve içerisinde geniş güvenlik önlemi alarak girdiği evde çok sayıda örgütsel doküman, 4 el bombası, bir av tüfeği ile çok sayıda kablo ele geçirdi.

İlçede operasyonlar sürüyor .

Ä°HA

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024