Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1911 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Ekim 2015 - 08:51

Nusaybinde sel baskını kazalara neden oldu: 1 ölü, 6 yaralı

Büyüt
Küçült
Nusaybinde sel baskını kazalara neden oldu: 1 ölü, 6

Mardinin Nusaybin İlçesinde etkili olan sağanak yağış sulama kanallarının taşmasına ve sel baskınlarına neden oldu. Uluslararası İpek Yolunu sel sularının basması nedeniyle trafik kazaları meydana geldi.

Sel sularının kapladığı İpek Yolunda 33 yaşındaki Seyithan Aşkının kullandığı demir yüklü 73 DT 457 plakalı TIR ile Ziver Aykut yönetimindeki 47 NH 756 plakalı kamyonet, sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazalarda TIR sürücüsü Seyithan Aşkın, olay yerinde hayatını kaybetti. Şarampole yuvarlanan kamyonette bulunan ve yaralanan 6 kişi de mahsur kaldı. Mahsur kalanları Nusaybin İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sel sularının bastığı ve kazalar nedeniyle İpek Yolu yaklaşık 4 saat ulaşıma kapalı kaldı.

Aşırı yağmur yağışı Nusaybinin Girmeli Mahallesinde de su baskınlarına neden oldu. Bir çok ev ve işyerleri sular altında kalırken, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Ahırlarda mahsur kalan hayvanlarda vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Sel sularını temizlemek için itfaiye ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

DHA






E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024