Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2052 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Nisan 2015 - 11:19

Muzaffer Tekin yarın toprağa verilecek

Büyüt
Küçült
Muzaffer Tekin yarın toprağa

Pankreas kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) 65 yaşında vefat eden Ergenekon davası sanıklarından emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin, yarın toprağa verilecek. Tedavi gördüğü GATAda dün yaşamını yitiren Tekin için yarın öğle vakti Üsküdardaki Selimiye Camisinde tören düzenlenecek. Tekin, kılınacak cenaze namazından sonra Nakkaştepe Mezarlığında toprağa verilecek.

Çankırıda 1950de doğan Tekin, 1972de Harp Okulundan mezun oldu. 1974te Kıbrıs Barış Harekatına katılan Tekin, Ümraniyede bir gecekonduda ele geçirilen el bombalarının ardından 19 Haziran 2007de tutuklanmıştı. Ergenekon davası kapsamında, Cumhuriyet Gazetesine el bombası atılması ve Danıştaya saldırıyla ilgili suçlanan Tekin, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 117 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

5 YIL TUTUKLU KALDI

Bu dava kapsamında en yüksek cezayı alan Tekin, Anayasa Mahkemesinin eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ hakkındaki ihlal kararı ile kamuoyunda özel yetkili mahkemeler olarak bilinen ağır ceza mahkemelerinin kaldırılması ve 5 yılı aşkın süredir tutuklu olması nedeniyle 10 Mart 2014te tahliye edilmişti. Tekin, kendisine kumpas kurulduğu iddiasıyla, 24 Ekim 2014te Ergenekon davasının mahkeme heyeti ve savcılarından şikayetçi olmuştu.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024