Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3407 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Mayıs 2015 - 19:37

Mutlu Kayayı vuran kişi suçunu itiraf etti

Büyüt
Küçült
Mutlu Kayayı vuran kişi suçunu itiraf
Güncel Haberleri › Mutlu Kayayı vuran kişi suçunu itiraf etti haberi

Diyarbakır Baro Başkanı Elçi Mutlu Kayanın ailesine ziyaret etti. Elçi yaptığı açıklamada Mutlu Kayayı vuran kişinin her şeyi itiraf ettiğini açıkladı.

AA

Elçi, bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya ın ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Elçi: Kaya ailesinin vekili olarak soruşturmayı ve davayı takip edeceğiz. Soruşturma makamı tutuklanan fail hakkında çok sayıda delile ulaşmıştır. Fail hakkında kamera kayıtları ve tanıklar var soruşturma aşamasında sanık suçunu itiraf etmiştir

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi, bir televizyon kanalında yayımlanan ses yarışmasıyla tanınan Mutlu Kaya ın üç gün önce ağır yaralanmasına neden olan silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmaya müdahil olacaklarını bildirdi.

Baro Başkanı Tahir Elçi ve yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Kaya ın ailesini hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Elçi, baba Mehmet Kaya ile görüşerek kızının sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Elçi, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, olayın takipçisi olacaklarını, bu kapsamda yürütülen soruşturmaya da müdahil olduklarını söyledi.

Mutlu Kayaya yapılan saldırıyı kınadıklarını ve soruşturmayı yakından takip ettiklerini ifade eden Elçi, Nedeni ne olursa olsun genç bir kadına silahlı şiddeti kabul etmek mümkün değildir dedi.

Olayla ilgili bir şüphelinin tutuklandığını anımsatan Elçi, şöyle konuştu:

Tetiği çeken asıl fail yakalanarak, tutuklanmıştır. Yaptığımız incelemede soruşturma makamı tutuklanan fail hakkında çok sayıda delile ulaşmıştır. Fail hakkında kamera kayıtları ve tanıklar var. Soruşturma aşamasında sanık suçunu itiraf etmiştir. Failin daha önce de Kayayı tehdit ettiğine ilişkin bir suç duyurusu söz konusu. Kadına yönelik birçok şiddet eyleminde yaşandığı gibi Kayaya yapılan saldırı öncesinde de gerekli önlemler alınamamış.

Elçi, Mutlu Kaya ve ailesine her türlü hukuki desteği sunmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024