Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 10679 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Mayıs 2015 - 21:18

Mutlu Kayanın evinde ölüm sessizliği

Büyüt
Küçült
Mutlu Kayanın evinde ölüm
Güncel Haberleri › Mutlu Kayanın evinde ölüm sessizliği haberi Özel bir televizyon kanalında yayınlanan Sesi Çok Güzel yarışmasıyla adını duyuran ve ünlü sanatçı Sibel Canın Veliahtım dediği Mutlu Kaya silahla başından vuruldu. Mutlu Kayanın evinde ölüm sessizliği yaşanırken, şüpheler, eski sevgilisine çevrilmiş durumda. İşte acı olayla ilgili tüm ayrıntılar..
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Sesi Çok Güzel yarışmasıyla adını duyuran ve ünlü sanatçı Sibel Canın ‘Veliahtım dediği Mutlu Kaya silahla başından vuruldu. Mutlu Kayanın evinde ölüm sessizliği yaşanırken, şüpheler, eski sevgilisine çevrilmiş durumda.      "Sesi Çok Güzel" Yarışması ile tüm Türkiyenin beğenisini kazanan Diyarbakırlı Mutlu Kaya, dün gece saat 01.00 sularında evinde silahlı saldırıya uğrayarak başından vuruldu. İddiaya göre, eski sevgilisi, Mutlu Kayaya kapısının önüne çıkmasını istedi. Kimliği belirlenemeyen kişi, Mutluya ateş ederek başından yaraladı. Evdekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda 112 acil servis ambulansı ve polis ekibi sevk edildi. Kanlar içinde yere yığılan Mutluya ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ağır yaralı şekilde önce Ergani Devlet Hastanesine kaldırılan Mutlu, daha sonra ambulansla Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan Mutlunun hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.      Başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın evinde ise ölüm sessizliği hakim. 3 katlı avlulu evde kimse bulunmazken, giriş katında bulunan terlik ve kapıdaki kurşun izi görenlerin içini acıttı. Hane halkı olayın hemen ardından evden çıkarken, sofranın ise hala yerde kaldığı görüldü. Mutlunun dışarı çıkarken kullandığı terliklerin ise etrafa saçıldığı görüldü.   ESKİ SEVGİLİSİ YAPTI İDDİASI    Dün gece evinde başından vurulan Mutlunun olayı ile ilgili henüz resmi kaynaklardan bir açıklama yapılmazken, bütün şüpheler, Mutlunun eski sevgilisinin üzerine çevrilmiş durumda. İddiaya göre, Mutlunun eski erkek arkadaşı, 24 Mayıs tarihinde Hilar Perçem Parkta vereceği konser öncesi kentin birçok noktasına asılan afişleri gördü. Bunun üzerine Mutluyu arayan erkek arkadaşı, kapıya çıkmasını istedi. Kimliği belirlenemeyen zanlı, Mutlu dışarı çıkar çıkmaz tetiğe basarak genç kızı başından yaraladı.   BABASI VURDU İDDİASI    Bir diğer iddia ise Mutluyu babası vurduğu iddiası. İddiaya göre Mutlunun babası kızının şarkıcılık yapmasını istememiş ve ona ölüm tehditleri savurmuştu.     ÇALIŞTIĞI OKULDA SESSİZLİK HAKİM   Mutlunun ailesinin geçimine katkıda bulunmak için çalıştığı okulda da sessizlik hakim. Mutlu, ailesine yardımcı olmak içi İnkılap İlkokulu kantininde eniştesiyle birlikte çalışıyordu.   YERDEKİ SOFRA YÜREK DAĞLADI    Mutlu Kaya'nın vurulduğu evindeki bir detay ise yürekleri dağladı. Kurşunun açtığı delikten görülen evin bir bölümünde yer sofrası dikkat çekti.    Öte yandan emniyet ekiplerinin, olayla ilgili çok yönlü soruşturması devam ediyor.  



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024