Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 664 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Mart 2024 - 15:46

MSB'de üçlü sürpriz buluşma!

Büyüt
Küçült
MSBde üçlü  sürpriz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Milli Savunma Bakanlığı'nda bir araya geldi.

 

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren kritik toplantıyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan paylaşımda Bakan Güler'in Fidan ve Kalın'ı bakanlığın girişinde ayrı ayrı karşıladığı görüldü.

 

TERÖRLE MÜCADELE VE ABD GÖRÜŞMELERİ ELE ALINDI

Karşılamanın ardından Güler, Fidan ve Kalın basına kapalı görüşmeye geçti. Görüşmede güvenlik konuları ve terörle mücadele konuları ele alındı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın kısa süre önce ABD'ye yaptıkları ziyaretlerle ilgili de görüşmede değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Bakan Fidan'ın mevkidaşı ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile yaptığı toplantıda Türkiye ile ABD arasında terörle mücadelede yeni bir mekanizma kurulmasıyla ilgili mutabakata varılmıştı. Fidan, Güler ve Kalın'a konuyla ilgili bu son bilgileri aktardı.

Hakan  Fidan ,MİT ,MSB ,Yaşar Güler ,İbrahim Klaın 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024