Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2977 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Nisan 2015 - 05:37

Mor Çatı için el ele verdiler

Büyüt
Küçült
Mor Çatı için el ele
Güncel Haberleri › Mor Çatı için el ele verdiler haberi Kadına yönelik şiddete karşı birçok sosyal projeye imza atan Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı, 25. yılını kutladı. Aralarında Türkan Şoray ve Beren Saatin de bulunduğu ünlü isimler, vakfa tam destek verdi.

MOR Çatı Kadın Sığınağı Vakfı, 25. yılını önceki akşam bir davetle kutladı. Kadına yönelik şiddete karşı birçok projeye imza atan vakfın dayanışma yemeğine Türkan Şoray, Beren Saat, Ezgi Mola, Cansu Tosun, Esra Dermancıoğlu, Banu Güven, Deniz Marşan, Tanem Sivar, Ayşe Deniz Yeğin, Başak Dizer, Ayça Sytmen, Zeynep Tosun, Raissa Sason, Vanessa Sason, Aycan Ece Yörenç, Gülseren Onanç ve Bağış Ertenin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Gecede Mor Çatının 25 yıldır kadına yönelik şiddetle mücadele alanında gerçekleştirdiği faaliyetler anlatıldı. Davetlilerle Mor Çatının kuruluş süreci ve Mor Çatının mücadele deneyimleri de paylaşıldı. Gecede Şebnem Ferahın verdiği mini konser ise davetlilere müzik dolu unutulmaz dakikalar yaşattı. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024