Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2396 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Haziran 2015 - 08:19

Mimarlar Odası vatandaşı soyuyor

Büyüt
Küçült
Mimarlar Odası vatandaşı
Güncel Haberleri › Mimarlar Odası vatandaşı soyuyor haberi

Gaziantep Büyükşehir Belediye eski Başkanı Dr. Asım Güzelbey Mimarlar Odasının yaptıkları hakkında mektup yazarak halka şikayet ettiği ortaya çıktı.

Ahmet Fatih Erturan

Güzelbeyin mektubunda, tarihi kent merkezlerinin restorasyon çalışmaları sırasında Mimarlar Odasının bazı üyeleri bu projelere dava açıyor, belediye projeyi tamamlayıp ihaleyle vatandaşa satışını gerçekleştirdikten sonra Mimarlar Odası üyeleri satın alan vatandaşın yanına giderek “Burada belediye çalışma yaparken dava açmıştık. Dava sürerken siz burayı satın aldınız. Eğer davamızı çekmemizi istiyorsanız bize biraz para vermelisin” diye tehdit ettikleri ortaya çıktı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Dr. Asım Güzelbey, ‘halka şikayet mektubu diye kaleme aldığı yazısında Mimarlar Odasının gerçek yüzünü adeta gözler önüne seriyor. Başkan Güzelbey, mektubunda kendilerine platform adı verdiği başta Mimarlar Odası olmak üzere 10 örgütün belediyenin iş yapmaması için mahkemelere dava açıp projeleri durdurduklarına dikkat çekti.

Belediyemizde çete var

Başkan Güzelbeyin ‘Belediyemizde çete var diye mektubunda ilan ettiği Mimarlar Odası üyelerinin yaptıkları oyunlarını şöyle deşifre etmiş: “Şehrimizde maalesef yıllardan beri belediyelerin imar tadilatlarını takip edip bu işten menfaat sağlayan bir de çete mevcuttur. Bunlar belediyenin imar tadilatını takip eder ve sadece 60 milyonluk pul parası vererek idare mahkemesine dava açarlar. Bu arada belediyenin tadilat yaptığı yerin satılmasını beklerler. Satış sonrası malı alana gidip, avanta isterler. Avantayı mahkemeye açtıkları davayı çekmek için isterler ve bir kısmı da bu yolla ciddi paralar kazanır. Bunlar genelde paravan isim kullanırken, kendi adlarına dava açmazlar. Bu şekilde dava açan birçok isim tarafımızca bilinmektedir. Gülezbeyin bahsettiği platformcular arasında ilk sırayı ise Mimarlar Odası alıyor. 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024