Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1661 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Kasım 2015 - 11:56

Milli maç öncesi polis alarma geçti

Büyüt
Küçült
Milli maç öncesi polis alarma

2017 yılında Çek Cumhuriyetinde düzenlenecek olan FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri kapsamında H Grubunda yer alan A Milli Kadın Basketbol Takımı, ilk maçını 21 Kasım Cumartesi günü saat 20.00de Ankara Spor Salonunda İsraile karşı oynayacak.

Alınan bilgiye göre, son dönemde artan terör olayları nedeniyle Ankara Emniyeti, Türkiye Basketbol Federasyonu ile işbirliği içinde spor müsabakaları için özel olarak hazırlanıyor. Ankara ve Paris katliamlarının ardından Ankaradaki kritik karşılaşma öncesi emniyet ve federasyon yetkilileri, bu kapsamda iki kez bir araya geldi.

FEDERASYON VE EMNİYET BİRLİKTE HAREKET EDİYOR

Türkiye-İsrail karşılaşması için özel önlemlerin alınacağı öğrenilirken, herhangi bir güvenlik zaafiyetinin yaşanmaması için federasyon ve emniyet birlikte hareket ediyor. Bu kapsamda İsrail Milli Takım kafilesi için geniş güvenlik önlemi alınacak. Konuk takımın Esenboğa Havalimanına indiği dakikadan itibaren, sivil ve resmi kıyafetli polisler, kafileye konaklayacağı otele kadar eskortluk edecek. Emniyet, kafilenin otelden Ankara Spor Salonuna gelişinde de alarmda olacak.

Karşılaşma günü özel güvenlik görevlilerinin sayısı artırılarak maçın oynanacağı Ankara Spor Salonunda da üst düzey önlemler alınacak. Önemli organizasyonlar kapsamında alınan önlemlerle karşılaşmanın güvenliği sağlanacak. İsrail kafilesinin ise Türkiyeden ayrılacağı saate kadar en üst düzeyde korunması sağlanacak.

21 Kasımdaki karşılaşma öncesi yapılacak Ankara İl Güvenlik Toplantısında konu son kez ele alınacak. Karşılaşmanın güvenliği için görev yapacak personel sayısının yaklaşık 2 bin 500 civarında olması bekleniyor. Ayrıca salon çevresinde ve kafilenin kalacağı otelde de özel önlemlerinin alınması öngörülüyor.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024