Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2030 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2015 - 00:38

Mezun olduğu okuldan Bülent Turana anlamlı hediye

Büyüt
Küçült
Mezun olduğu okuldan Bülent Turana anlamlı
Güncel Haberleri › Mezun olduğu okuldan Bülent Turana anlamlı hediye haberi AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turana, eski okulunda, okul müdürü anlamlı bir hediye verdi.

Seçim çalışmalarını Çanakkale'nin ilçelerinde sürdüren AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Av. Bülent Turan ilkokul öğrenimini gördüğü Lapseki 25 Eylül İlkokulu'nu ziyaret etti.

Öğrenci sayısı ve okul hakkında bilgi alan Turan'a Okul müdürü tarafından sürpriz bir hediye verildi.

NOSTALJİK DİPLOMA

Çanakkale Savaşları'nın 100. Yıl dönümü sebebiyle eski mezunlarına diploma verdiklerini belirten okul müdürü Hakkı Güzel, 1986 yılı mezunu olan Bülent Turan'a nostaljik diploma hediye etti.

Hediye karşısında duygulanan Turan, "Benim için sürpriz oldu. Mezun olduğum okuldan yıllar sonra tekrar diploma almak benim için bir onurdur" dedi. 

Okul Müdürü Güzel ise, konuşmasında "Vekilimize girişimleriyle yapımına başlanan halı saha için de teşekkür ediyoruz. Özellikle beden eğitimi derslerinde beton zeminde ders gören çocuklarımız artık etkinliklerini halı sahada yapacaklar" ifadelerini kullandı.

*

*





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024