Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2400 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Mayıs 2015 - 06:06

Meydanda eşsiz muhalefet

Büyüt
Küçült
Meydanda eşsiz
Güncel Haberleri › Meydanda eşsiz muhalefet haberi

Partiler, kadın seçmenin oylarını kapabilmek için birbiri ardına vaad açıklayadursun meydanlarda ise parti liderleri eşsiz çıkmayı seçiyor. Bu döngüyü sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu eşleri ile miting meydanlarına çıkarak bozuyor.

Şerife Güzel

Siyasi parti liderleri, hareketlenen seçim meydanlarında halkın karşısına çıkarken, siyasetçilerin eşleri de siyasete karşı farklı duruşlarıyla dikkat çekiyor. Toplu açılış törenleri nedeniyle Türkiyeyi turlayan Cumhurbaşkanı Erdoğanın en büyük destekçisi, hiçbir mitinginde kendisini yalnız bırakmayan eşi Emine Erdoğan. Erdoğan geleneğine sahip çıkan Başbakan Ahmet Davutoğlunun da siyasetin yorucu günlerindeki en büyük yardımcısı eşi Sare Davutoğlu. Miting meydanlarına birlikte çıkıp, kalabalığı birlikte selamlayan Sare Davutoğlu, eşinin konuşması sırasında yanında bulunuyor. AK Parti geleneğinde eşleri, Genel Başkanların yanında yer almasına karşın, muhalefet partilerinde liderler, seçim propagandasını tek başlarına yürütüyor.

 

Tüm mitinglerde varlar

Cumhurbaşkanı  Erdoğanın eşi Emine Erdoğan, gerek yurt içi, gerekse yurt dışı tüm programlarında, Erdoğana eşlik etti. Erdoğan, başbakanlığı döneminde hiçbir mitingine yanında Emine Hanım olmadan çıkmadı.Emine Erdoğan, gidilen il ziyaretlerinde de ilin önde gelen ailelerinin kadınlarıyla bir araya gelerek siyaset çalışmasını sürdürdü. Sare Davutoğlu da, eşi başbakan olduktan sonra miting alanlarında eşinin her zaman yanında oldu.  Ahmet Davutoğlunun çıktığı her mitingde, eşi Sare Davutoğlu da mutlaka yanında yer alıyor.

Muhalefet hep ‘eşsiz

Muhalefet partilerinin liderlerinin kampanyalarını tek başına sürdürmeleri dikkat çekiyor. Selvi Kılıçdaroğlu, sınırlı sayıda programına katılırken, seçim meydanlarında Kemal Kılıçdaroğluna eşlik etmiyor. Cumhurbaşkanı adayı olarak meydanlarda boy gösterirken ailesiyle birlikte pozlar veren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da, seçim propagandasını tek başına götürüyor. Diyarbakırda öğretmenlik yapan eşi Başak Demirtaş, Selahattin Demirtaşın seçim meydanlarında yanında yer almıyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024