Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2442 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mayıs 2015 - 16:21

Metin Feyzioğlu a şok plaket protestosu

Büyüt
Küçült
Metin Feyzioğlu
a şok plaket
Ankara Barosu saymanı Mahmut Karatekin, TBB Başkanı Feyzioğlu u protesto ettiğini açıklayarak plaketi masaya bıraktı.

TBB in 33üncü Olağan Mali Genel Kurul toplantısı Vanda başladı. Bir otelde yapılan toplantıya TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Bekir Kaya, CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav, tüm illerin baro başkanları, delege ve avukatlar katıldı.

FEYZİOĞLU PROTESTO EDİLDİ

Konuşmaların ardından önceki dönemlerde TBB kurullarında görev yapan avukatlara plaket verildi. Bu sırada kendisine plaket verilmesi için çağrılan Ankara Barosu saymanı Mahmut Karatekin, TBB Başkanı Feyzioğlu u protesto ettiğini açıklayarak plaketi masaya bıraktı.

Karatekin yaptığı konuşmada, Baroların seçimlerine karışmayan, barolar arasında ayrım yapmayan, odasının bulunduğu katı güvenlik çemberi içine almayan, siyasi ikbal yerine, mesleğin ve meslektaşların sorunlarıyla ilgilenen bir barolar birliği başkanı özlüyorum.

Bu düşüncelerle bu plaketi kabul etmem kişiliğime, meslek etiğime, inandığım değerlere aykırı olacaktır. Bu nedenle bu plaketi sayın barolar birliği başkanına aynen iade ediyorum. Saygılar sunuyorum diyerek kendisine verilen plaketi yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu masaya bıraktı. Karatekini bazı meslektaşları alkışlayarak destekledi.

TBB 33üncü Olağan Mali Genel Kurulu diğer gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024