Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2231 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2015 - 12:35

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Büyüt
Küçült
Meteorolojiden kuvvetli yağış

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesinin kuzey ve batısı ile Kuzey Egede kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
     
Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Trakyada gece başlayan yağışın öğle saatlerinde Edirne ve Kırklarelinde etkili olacağı belirtilerek, Akşam saatlerinde İzmir, Çanakkale ve Tekirdağda, gece ve sabahın ilk saatlerinde ise Balıkesir, Bursa, Yalova ve İstanbulda kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelebilecek su baskını ve yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır ifadeleri yer aldı.
     
Yağışın etkisinin yarın akşam saatlerinde azalmasının beklendiği bildirilen açıklamada, metrekareye 21-50 kilogram yağış düşeceğinin öngörüldüğü kaydedildi.

EGE DENİZİNDE FIRTINA BEKLENİYOR         

Ege Denizinin kuzeyinde güney ve güneybatı, güneyinde güneydoğu yönünden esecek rüzgarın yarın sabah saatlerinden sonra fırtına şeklinde esmesinin beklendiği bildirildi.
     
Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Ege Denizinin kuzeyinde güney ve güneybatı, güneyinde güneydoğu yönünden esecek rüzgarın yarın sabah saatlerinden sonra saatte 50-75 kilometre hızla fırtına şeklinde esmesinin tahmin edildiği ifade edildi.
      
Fırtınanın yarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği belirtildi.



 

GÖKÇEADA-KABATEPE ARASINDAKİ 4 SEFER İPTAL EDİLDİ    
   

Kuzey Egede, kuvvetli lodos deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Gökçeadadan Kabatepeye 13.00 ve 17.00, Kabatepeden Gökçeadaya 10.00 ve 15.00 saatlerinde yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.
      
Diğer hatlardaki seferler sürdürülüyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024