Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1341 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Ekim 2015 - 16:42

Mersinde MHPliler AK Partili gençleri böyle dövdü

Büyüt
Küçült
Mersinde MHPliler AK Partili gençleri böyle

Mersinde, aralarında MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, milletvekilleri Baki Şimşek ile Ali Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve milletvekili adaylarının da bulunduğu MHP konvoyunun jandarma tarafından durdurulmasına neden olan kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

JANDARMA İLE TARTIŞMIŞLARDI

Dün yaşanan olayda, Silifke ilçesindeki seçim çalışmasından dönen ve aralarında MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İl Başkanı Sebahattin Kılıç ile milletvekili adaylarının bulunduğu MHP konvoyu, korumaların bir kavgaya karıştığı gerekçesiyle Erdemli ilçesi girişinde jandarma ekiplerince durdurulmuş, olayda MHPlilerle jandarma ekipleri arasında sert tartışmalar yaşanmıştı.

Haberin Videosu MHP konvoyunun durdurulma sebebi bu kavga mı?startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer37630,37630,201510,37630-375013.jpg,1, 0,MHP konvoyunun durdurulma sebebi bu kavga mı?);

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili bugün MHP konvoyunun durdurulmasına neden olan kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülere göre, içerisinde AK Partili oldukları ileri sürülen 3 gencin bulunduğu otomobil, Erdemli ilçesinde bir petrol istasyonuna giriyor. Hemen ardından ise MHP konvoyundaki kişilerden olduğu ileri sürülen bir grup aracın arkasından gelerek içerisindekileri tartaklamaya başlıyor. Kısa sürede saldırıya karışan kalabalık daha da çoğalırken, aracın içindekiler darp ediliyor. Bu sırada otomobilin camı da kırılıyor.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Olayda darp edilen 3 kişinin Erdemli Devlet Hastanesinde tedavileri sürerken, yaralıların, kendilerini darp edenlerden şikayetçi oldukları öğrenildi. Bu arada seçim çalışmaları kapsamında Mersinde bulunan eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvanın da bugün hastanede yatan yaralıları ziyaret edeceği öğrenildi.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024