Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2086 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Aralık 2015 - 09:50

Meral Akşenerden açıklama

Büyüt
Küçült
Meral Akşenerden

Habertürk TVde Didem Arslan Yılmazın sorularını yanıtlayan Akşener, Bir tüzük kurultayı yapmak üzere yola çıktık. O nedenle delegelerimizden imza topluyoruz. 539 kişiye ulaştım, tek tek arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Şimdi bu noter onaylı evrakları topladıktan sonra, tüzüğü de değiştirdikten sonra bu isteği seçimli kongre talebine çevireceğiz. Aktif olarak imza toplayan 3 kişiyiz. Biz 3 arkadaş bir toplantı yaptık, Koray Aydın ve Sinan Oğanla. Ayrı ayrı konuştuk. Tüzük kurultayı engelini aştıktan sonra adayım diye konuştu.

BAHÇELİYE KIZGIN DEĞİLİM

Devlet Bahçeliye kızgın yada kırgın olmadığını anlatan Meral Akşener, Hiçbir olumsuz düşüncem yok. Milletvekili listesinde olmadığım için bir kızgınlık, kırgınlık olamazdı, olmadı. Ben susma hakkımı kullandım. Partiye zarar vermemek için seçim sürecinde konuşmadım. Bahçelinin beni aday göstermemesinin nedenini bilmiyorum. 7 Hazirandan sonra bir araya gelmedik, sadece Mecliste 15-20 dakika oturduk, havadan sudan konuştuk dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde adının anılmasının kendisini rahatsız ettiğini kaydeden Akşener, Ben Cumhurbaşkanlığına aday olacağım diye kulis yapmadım. Medyada ismimin söylenmesi için bir çabam olmadı. Oradan başlayan bir gerilim oldu diye konuştu.

KURULTAY TALEP ETTİ

Olağanüstü kurultay talebinde bulunan Akşener, Sayın Genel Başkan olağanüstü kurultayı toplamalıdır. Kim aday olacaksa olmalıdır. Sayın genel başkan da aday olmalıdır dedi.

CHPYLE KOALİSYON OLMAZDI

Koalisyon CHPyle olmazdı diye devam eden Meral Akşener, Bence 2 milyon oy istişare kanallarının kapalı olmasından gitti. Kamuoyu, Sayın Devlet Bahçelinin, MHPnin bu koalisyonu kurmak istemediğine net bir şekilde inandırıldı. Bizim seçmenimiz İç Anadolu da Ak Parti ile, Egede CHP ile bir koalisyon istedi. Seçmenimiz partimizin iktidarda olmasını istedi. Siyaset, partinizi iktidara taşıma işidir. Benim ve arkadaşlarımızın iddiası şudur, adaylık meselesini sona erdirebilirsek ben buradan şu sözü veriyorum ilk seçimde Allahın izniyle Başbakan olacağım. MHP bu oranı hak etmiyor ifadelerini kullandı.

CEMAATLE BAĞI VAR MI ?

Cemaatle ilişkisi olup olmadığı sorulan Meral Akşener, Ben ne Fethullah Gülen cemaatinin ne herhangi bir tarikatın ya da herhangi bir dini grubun mensubu, müridi değilim ama siyaset tutarlılık işidir. Ben Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin bu sözleri belgelemesini isterim. Sayın Güleni toplasanız 2 kere görmüşümdür İçişleri Bakanlığı döneminde. Pensilvanyaya hiç gitmedim. Sadece telefonda bir kayıp nedeniyle başsağlığı diledim. Ben nereye gittiysem, kiminle konuştuysam devletim bilir. Pek çok cemaat lideriyle iletişim görevini yerine getirdim dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024