Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1971 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2015 - 06:22

Mecliste sürpriz görüşme

Büyüt
Küçült
Mecliste sürpriz
Güncel Haberleri › Mecliste sürpriz görüşme haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül ve Cemil Çiçek vefat eden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için TBMMde düzenlenen devlet törenine katıldı.

Törenin ardından, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çiçekin makamına geçti. Daha sonra arabasının yanına kadar gelerek beklemeye başlayan Abdullah Gülün korumaları kendisini Çiçekin odasına davet etti.

Bunun üzerine Gül,  kısa süre sonra Çiçekin makamına gelerek görüşmeye katıldı. Meclis Başkanı Cemil Çiçekin odada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Gülü yalnız bıraktığı öğrenildi. Meclis Başkanı Cemil Çiçek önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı uğurladı.

Ardından da 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile odasında görüşmeye devam etti. Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın ayrılmasından sonra iki saate yakın Çiçekin makamında kaldı.

Çiçek ve Gülün görüşmesi sırasında makama üç dönem kuralına takılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Ak Parti Milletvekilleri Necati Çetinkaya, Abdülkadir Aksu gibi isimler de bulundu. Yine eski Milletvekili Kemalettin Göktaş da görüşmeye katıldı.

İki saate yakın süren görüşmenin ardından Gül, makam arabasına binerek Meclisten ayrıldı.  Abdullah Gül, çıkışta gazetecilerin, “Siyasete yeniden dönecek misiniz?” şeklindeki sorusuna ise yanıt vermedi, el sallamakla yetindi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024