Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1831 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Ocak 2016 - 13:55

Marmariste korkutan manzara!

Büyüt
Küçült
Marmariste korkutan

Yeni yılın ilk günlerinde Marmaristeki Atatürk Caddesinden İçmeler Mahallesine kadar uzanan 11 kilometrelik sahil şeridinde deniz yer yer 5-10 metre arasında çekildi. İlçe merkezinden 10 kilometre uzaklıktaki Yalancıboğaz ile Adaköy Mahallesinde de denizde adacıklar oluştu. Denizdeki çekilme ve adacıkların oluşması Marmarislileri endişelendirdi. Yat Limanı ve Kordon Caddesinde iskelelerin temellerinin görünmesine neden olacak kadar yaşanan deniz çekilmesi dikkat çekerken birçok kişi bunu cep telefonları ile görüntüleyip yakınlarıyla paylaştı.

BU TÜR ÇEKİLMELER NORMAL

Jeofizik Yüksek Mühendisi Hakan Beyaz, ortada endişe edilecek bir durum olmadığını her yıl aralık ve şubat ayları arasında bu tür çekilmelerin görüldüğünü söyledi. Beyaz, şöyle dedi: Mevsim normalleri dışında, güneşli ve yağmursuz bir dönem yaşanmakta. Atmosferik şartlarda yüksek basıncın neden olduğu bir durum söz konusu. Marmaris ve çevresinde bu tür çekilmeler çok normaldir. Bu tür basınçlarda denizde 15-40 metre arasında çekilmeler yaşanabilinir. Halkımız, Deprem habercisi mi diyerek endişe duymakta. Bu tür söylentilere ve haberlere itibar etmesinler.

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS(Muğla), (DHA)






E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024