Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2016 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Haziran 2015 - 01:52

Mardine Erdoğan ve Jolie sürprizi

Büyüt
Küçült
Mardine Erdoğan ve Jolie

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mardin Midyattaki mülteci kampını ziyaret etmeye hazırlanıyor.. Erdoğanın ziyaretinde bir de sürpriz yaşanacak.. Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie de kampı ziyaret eden isimler arasında yer alacak..

Ezidilerin de bulunduğu 5 bin kişinin kaldığı Midyattaki kampa Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi olan Angeline Jolie, BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Gutierrez ile birlikte gidecek.

Ziyaret sonrası Jolie kamptan ayrılırken, kampın kapıları bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan için açılacak.. Suriyeliler ile bir araya gelecek olan Erdoğan iftarı da Suriyeliler ile birlikte yapacak.

Mardinde farklı programlara katılacak olan Jolie de iftar saatine yakın yeniden mülteci kampına dönecek.. Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek.. Ardından iftara katılacak.

Jolienin temasları sırasında mültecilere yapılanlar konusunda Türkiyenin dünyaya örnek politikalarından övgüyle bahsetmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da temasları sırasında kamptaki durum, sınırdaki mülteci gelişi ve bölgedeki lojistik imkanlar ile ilgili yetkililerden bilgi alacak. Erdoğanın yaşanan drama ilişkin dünyaya da önemli mesajlar vermesi bekleniyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024