Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1426 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Mart 2016 - 09:45

Mardinde çatışma: 3 asker şehit

Büyüt
Küçült
Mardinde çatışma: 3 asker

Acı haberi Genelkurmay duyurdu. Mardin Dargeçitte devam eden operasyonlarda biri üsteğmen 3 asker şehit oldu. Çatışmada 8 terörist de etkisiz hale getirildi.

Dün meydana gelen çatışmayla ilgili detayları TSK bu sabah şu satırlarla duyurdu:

02 Mart 2016 Çarşamba günü Mardin ili Dargeçit ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Söz konusu çatışmada, bölücü terör örgütü mensubu sekiz terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

ŞEHİT ATEŞİ MERSİNE DÜŞTÜ

 

Şehit ateşi Mersine düştüMardinin Dargeçit ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Üsteğmen Emrah Şahinin Mersindeki ailesine acı haber ulaştı.

 

Şehidin, merkez Akdeniz ilçesi Yeni Mahalledeki baba ocağına giden Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer ile bazı askeri yetkililer, baba Cafer Şahin ve anne Gülay Şahine acı haberi sabaha karşı verdi. Evlatlarının şehit haberi ile göz yaşlarına boğulan ailenin evine Türk bayrağı asıldı.Çevredeki apartmandaki vatandaşlar da evlerinin balkonlarını Türk bayraklarıyla donattı. Ailenin evinin önünde sağlık görevlileri de hazır bekletildi. İki çocuklu ailenin en küçüğü olduğu belirtilen şehit Üsteğmen Emrah Şahinin, yaklaşık 1 yıl önce evlendiği öğrenildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024