Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1501 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Kasım 2015 - 13:59

Manisada o kelepçeler çıktı

Büyüt
Küçült
Manisada o kelepçeler

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yaklaşık bir yıldır sürdürüldüğü belirtilen paralel devlet yapılanması ve Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, geçen salı gecesi kentteki 35 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ülke genelinde yürütülen soruşturmalarda olduğu gibi bu operasyonda da 1 numaralı zanlı Fethullah Gülen olarak yer aldı. 

İlgili Haber Başbakan o polisler hakkında talimat verdi

 

Operasyonlarda Merkez Efendi Devlet Hastanesi doktorlarından ve bir dönem kurumda yöneticilik de yapan F.E., Manisa Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) eski başkanlarından işadamı Ö.Y., avukat G.O, avukat M.H., AK Parti eski yöneticilerinden H.Ç., M.H.E (29), F.A. (52), L.S.Y. (41), Ö.Y. (40), R.Ü. (31), M.D.(27), N.U. (46), H.Ç. (52), Y.A. (47), M.K. (54), M.Ç. (48), M.E. (50), V.İ. (29), M.B. (33), K.E.(38), E.H (33), Ş.A. (54), S.A (24), M.Y. (53), T.Z (29) ve F.U (32) gözaltına alındı. Dün de aranan 9 kişi arasında bulunan kuyumcu R.K. gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 8 şüphelinin daha arandığı kaydedildi.

 

İlgili Haber Manisa Emniyet Müdürü görevinden uzaklaştırıldı !

 

2SÄ° SERBEST KALDI

Aralarında doktor, avukat, işadamı, eğitimci, müteahhit gibi çeşitli meslek gruplarından kişilerin bulunduğu zanlıların cemaatin çeşitli kuruluşlar vasıtasıyla aldığı himmet ve kurban yardımlarını toplayıp, elde edilen diğer gelirlerle Amerikadaki hesaplara aktardığı öne sürüldü. Manisada toplanan paranın 20 milyon lirayı bulduğu kaydedildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılardan, bir bankada özel güvenlik görevlisi M.H.E. ile aynı yerde operasyon sorumlusu K.E., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Böylelikle gözaltı sayısı 27den 25e düştü.

BU KEZ KELEPÇESİZ

Kentin tanınmış simalarından olan, aralarında başörtülü kadınların da bulunduğu zanlıların gece evlerinden kelepçeyle gözaltına alınması tepki çekmişti. Kelepçelenme olayında kasten veya ihmalen katkısı olanlar hakkında gerekli incelemeler başlatılırken, Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren açığa alındı. Her gün sağlık kontrolüne götürülen zanlılara, tepkiler sonrası bu sabah kelepçe takılmadığı görüldü. Manisa Devlet Hastanesinde sağlık kontrolleri tamamlanan zanlılar tekrar emniyete götürüldü. Zanlıların yarın adliyeyesevk edileceği öğrenildi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR- İlker KILIÇASLAN / DHA 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024