Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2616 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Kasım 2015 - 12:48

Madende kömür tozu patlaması: 4 yaralı

Büyüt
Küçült
Madende kömür tozu patlaması: 4

Olay, gece saatlerinde Gökçesu Beldesinde bulunan özel bir maden ocağında meydana geldi. Gece vardiyasında işçilerin çalıştığı madende kömür tozu patlaması yaşandı. Patlamanın ardından maden içerisinde yangın çıktı. Olayın ardından maden işçileri, çalışma arkadaşlarının yardımına koşarken, bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Madende meydana gelen patlamanın ardından vücutlarında yanıklar oluşan ve yaralanan işçiler, çalışma arkadaşları tarafından kurtarılarak dışarıya çıkarıldı.

Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri madendeki yangına müdahale etti.

Patlamada yaralanan maden işçilerinden Doğan Bayer, Murat Onur, Süleyman Kışla ve Kemal Akçaköse 112 Acil ambulanslarıyla kaldırıldıkları İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fakültesi Ünitesi ile Köroğlu Ünitesinde tedavi altına alındılar. Vücudunda yanıklar oluşan Kemal Akçaköse sabah erken saatlerde tedavisi yapılmak üzere Kocaeline sevk edildi.

Vücudunda ağır yanıklar bulunan Süleyman Kışla ise tedavi gördüğü İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fakülte Ünitesinden Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle alınarak İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kışlanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA-Bolu - Mutlu YUCA-Taner BAYAR





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024