Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2146 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Haziran 2015 - 12:24

Loto milyoneri: Paraları mafyaya kaptırdım

Büyüt
Küçült
Loto milyoneri: Paraları mafyaya

Edirnenin Süloğlu İlçesindeki hamallık yapan evli ve iki çocuk babası Fuat Özdemir, geçen Eylül ayında Süper Loto çekilişinde 6 bilerek 11 milyon 345 bin lira kazandı. Vatan gazetesinden Emre Eserin haberine göre hamalken bir anda zengin olan Özdemirin hayatı değişirken, kısa sürede yaşadığı olaylarla huzuru kalmadı.

Özdemiri son olarak yeraltı dünyasının ünlü ismi Nuriş Çetesi ile adı anıldı. Eylül 2014de büyük ikramiyeyi kazanan Özdemir aradan geçen 9 ayda mutluluğu yakalayamadı. Parasını kaptırdı, işyeri kurşunlandı, yeni aldığı lüks aracıyla kaza yaptı. Son olarak da Nuriş çetesinin paralarını aldığı iddia edildi.

Para huzur getirmedi 

İkramiyeyi alır almaz yaşadığı Süloğlundan ayrılarak Edirneye yerleşen Özdemirin yıllardır komşu olan Nedim Ayhan, Özdemirin başına gelen olayları anlattı. Ayhan, komşusunun olaylar sonrasında kendisine para huzur getirmedi, sürekli başıma işler açıyor dediğini söyledi. Ayhan şöyle devam etti: Fuat, yakın çevresinden kimseye yardım etmedi ancak Edirnede babası, ablası ve kardeşlerine birer daire aldı. 10 aydır evine uğramıyor. Daha önceden Cumhuriyet Mahallesinde 2 odalı bir gece konduda oturuyordu. Parayı bulduktan sonra kapıyı çekip çıktı. Evdeki eşyaları ile öylece duruyor. Eski hayatını o kapının ardında bıraktı ama duyduklarımıza göre yeni hayatında pek huzurlu günler geçirmiyormuş.

 

Bu evde oturuyordu

Edirneli Özdemirin zengin olduktan sonra başına gelen olaylar ise sırası ile şöyle:

PATRONU EL KOYDU Paging.create(3, 1);





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024