Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2896 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2015 - 07:20

Latif Erdoğan: Paralel örgüt seçimde her türlü sahtekarlığı yapabilir

Büyüt
Küçült
Latif Erdoğan: Paralel örgüt seçimde her türlü sahtekarlığı
Güncel Haberleri › Latif Erdoğan: Paralel örgüt seçimde her türlü sahtekarlığı yapabilir haberi AK Partiye seçim öncesinde dikkatli olma çağrısında bulunan Latif Erdoğan: Kaybedecek bir şeyi kalmayan örgüt her şeyi yapabilir. Hükümet, sahtekarlığı engellemek için rehavete kapılmadan çalışmalı.

Fetullah Gülene bir dönem en yakın isimlerden, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Eski Başkanı Latif Erdoğan seçimlere doğru Paralel Suç Örgütünün başvuracağı sahtekarlıkları kaleme aldı. Paralele yakın adayların seçime bağımsız girdikleri yerlerde her türlü sahtekarlıklara başvurabileceklerinin altını çizen Erdoğan, Ak Partinin rehavete kapılmaması gerektiğine dikkat çekerek, kaybedecek bir şeyi kalmayan örgütün her şeyi yapabileceğini yazdı.

Türkiyenin siyasi yelpazesinin güçlü bir iktidara ihtiyacı olduğu kadar, güçlü bir muhalefete de ihtiyacı olduğunu belirten Erdoğan şu görüşlere yer verdi: “Bu ihtiyacın sol argümanlarla karşılanması imkansız. En azından ana muhalefetin sağ partilerden biriyle gerçekleşmesi zaruret. Bu konuma en yakın aday da mevcutlar arasında MHP görünüyor. Bu gerçek, paralel üst akıl tarafından da keşfedildiği içindir ki,Ak Partinin karşısına MHP ile çıkma stratejisini uygulamayı düşünüyorlar. Ne var ki, MHP bu yapıya karşı bütün kapılarını sürmelemiş bulunuyor. Bu sebeple de, MHPyi sızma yoluyla ele geçirmeleri imkansız. Desteklerini meccani göstererek, taleplerini seçim sonrasına bırakacaklar. MHPnin ana muhalefete geçmesini ben de yararlı görürüm; fakat işin ne başında ne ortasında ne de sonunda paralel örgütle hiçbir angajmana girilmemesi şartıyla..

Örgüt hezimete uğrayacak!

Paralel örgütün, aday adayları kanalıyla AK Partiyi ele geçirme projeleri, AK Partili yöneticilerin basiretine çarpıp, engellendiğinden şimdilik askıya alınmış bulunuyor. Eğer AK Parti, kendilerine gösterilen hedefi tutturabilirlerse, bu, kısa ve uzun vadede paralel örgütün devlete sızdıkları her yer ve yöreden tasfiyesi manasına gelecek. Seçimlere kadar cemaat üyelerini motive etmekte kullanacakları bütün argümanlar da seçimde yaşanılacak hezimetle anlamsızlaşacak. Yeni Şafaktaki yayınlar cemaatin harcını kendiliğinden dökmüş olacak.”

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024