Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1611 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Ekim 2015 - 12:12

Kuzey Egede kuvvetli yağış uyarısı

Büyüt
Küçült
Kuzey Egede kuvvetli yağış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli yağışlara karşı vatandaşları internet sitesinden uyardı. Yapılan açıklamada, İzmir meteoroloji radarı ve meteoroloji uydusundan alınan son görüntüler ile yapılan değerlendirmelere göre, önümüzdeki altı saat içinde, (Not: Haberin geliş saati 11.30) İzmirin kuzey ilçeleri Foça, Aliağa, Dikili, Bergama ve Kınık, Çanakkalenin güney ve doğu ilçeler Ayvacık, Bayramiç, Çan ve Yenicede kuvvetli, Edremit körfezi çevrelerinde Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç, Ayvalık, İvrindi çok kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir denildi.

İlgili Haberİstanbul için önemli uyarı!

Ayrıca Cuma günü Denizlinin de yağışların etkisi altına girmesinin beklendiği kaydedildi. Yağışların özellikle Çameli, Beyağaç, Acıpayam, Kale, Tavas ve Serinhisar ilçelerinin de içinde bulunduğu güney kesimlerinde etkili olacağı belirtildi.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe de, yapılan meteorolojik uyarının ardından başta eğitim kurumları olmak üzere vatandaşlara da uyarılarda bulundu.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024