Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2886 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Aralık 2015 - 15:28

Kürt İdrisin kardeşi gözaltına alındı

Büyüt
Küçült
Kürt İdrisin kardeşi gözaltına

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Başakşehirde bir adrese yaptığı operasyonda hakkında yakalama kararı bulunan Kürt İdris lakaplı İdris Özbirin kardeşi Yusuf Özbiri gözaltına alındı. Sabah Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Yusuf Özbir, Vatan Caddesinde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi. Yusuf Özbir, öğle saatlerinde ise Çağlayanda bulunan İstanbul Adalet Sarayına sevk edildi.

ÖZBİR HAKKINDAKİ SUÇLAMALAR

Özbir hakkında İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesince birden fazla kişi ve tarafla suç örgütünü oluşturmak, korkutucu güçten yararlanmak, suç örgütü yararına yağma, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma suçundan yakalama kararı çıkarıldığı öğrenildi.

Esra Erol, geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu dünyaya getirmiş, eşi Ali Özbir ve diğer çocuğuyla bu fotoğrafı vermişti.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024