Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3137 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Aralık 2015 - 12:54

Kremlinden düşürülen uçakla ilgili bir açıklama daha

Büyüt
Küçült
Kremlinden düşürülen uçakla ilgili bir açıklama
Kremlin Sözcüsü Peskov, sınırı ihlal eden Su-24 uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesi sırasında Rusya ile Türkiye arasındaki askeri iletişim kanallarının işlemediğini söyledi ve Bu, Rusya ın hatası değildi diye konuştu.

TÃœRKÄ°YE MEVCUT ASKERÄ° KANALLARI BÄ°LE KULLANMAK Ä°STEMEDÄ°

Kremlin Sözcüsü Peskov, Rusya ile Türkiye arasında askeri kanallar bulunuyordu ve Su-24 uçağının düşürülmesine benzer trajedileri engellemek için oluÅŸturulmuÅŸtu. Bu kanallar çalışmadı ve bu Rusyanın hatası deÄŸildi. Åžu anki koÅŸullar, hiç kimsenin o esnada mevcut olan kanalları kullanmak bile istemediÄŸini gösteriyor dedi.

 

‘UÇAÄžIMIZIN DÜŞÜRÃœLMESÄ° BÄ°LGÄ° PAYLAÅžIMININ ÖNEMÄ°NÄ° GÖSTERDÄ°
Peskov, Türkiyenin terörle mücadele eden ve Suriye ordusuna taarruzlarında destek olan Rus uçağını düşürmesi, dün Pariste yapılan ikili temasların da gösterdiÄŸi gibi ortak bir endiÅŸe yaratmaktadır. Bu tür olaylar, karşılıklı bilgi paylaşımının ve iÅŸbirliÄŸi mekanizmalarının ne kadar önemli olduÄŸunu göstermektedir ifadelerini kullandı.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024