Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1821 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Ekim 2015 - 12:37

Kot firmasının deposu alev alev yandı

Büyüt
Küçült
Kot firmasının deposu alev alev

Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede yayılarak bitişiğinde bulunan 2 katlı oto galeriye de sıçradı. Dumanları gören vatandaşlar durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Fatih olmak üzere birçok ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi. Çatıya kadar ulaşan alevler nedeniyle gökyüzü yoğun dumanla kaplanırken, itfaiye ekipleri alevlere tazyikli suyla müdahale etti. Bir grup itfaiyeci de yangının sirayet ettiği oto galeri içerisine girerek alevlerin yayılmasını engelledi. Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu yangın kontrol altına alınırken, kot imalathanesi ve deposu kullanılamaz hale geldi. Oto galeri de ise hasar meydana geldi. Olayda, ölen ya da yaralananın olmazken yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

YANGINDA SELFİE ÇEKTİLER

Yangın sırasında çevrede toplanan vatandaşlarda meraklı gözlerle itfaiye ekiplerinin çalışmasını seyretti. O vatandaşlardan bazıları yanan işyeri önünde durup selfie çekti.

Uzay KESMEN- Ozan URAL İstanbul,(DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024