Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2441 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Ekim 2015 - 21:59

Köprü menfezine yerleştirilmiş bomba bulundu

Büyüt
Küçült
Köprü menfezine yerleştirilmiş bomba

Ceylanpınarda akşam saatlerinde devriye görevi yapan ve son terör olaylarından dolayı köprü ve menfezleri kontrol eden jandarma, ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıktaki Büyük Yenice Mahallesi yakınlarındaki köprünün altında kablolar bulunduğunu fark etti.

Bunun üzerine bölgede önlem alan askerler yaptığı incelemede, menfezde onlarca kilo ağırlığında 2 bidon fark etti. Kablo ile birbirine bağlı olan ve yanında piknik tüpü bulunan bidonlarda patlayıcı olma ihtimali üzerine, bölgeyi güvenlik çemberine alan ve yolu trafiğe kapatan jandarma, bomba imha uzmanlarından yardım istedi.

Çevrede zırhlı araçlarla yoğun önlem alan askerler, sivillerin bölgeye yaklaşmasına izin vermezken, Şanlıurfadan gelen bomba imha uzmanları ise yaptığı incelemede onlarca kilo ağırlığındaki bidonlarda el yapımı patlayıcı bulunduğunu saptadı. Havanın kararması nedeniyle bidonların imhasının yarın yapılması kararlaştırıldı. Jandarma el yapımı patlayıcı olduğu düşünülen bidonları menfeze bırakan kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

Şafak SAĞ-Ömer ŞULUL/ CEYLANPINAR,(Şanlıurfa),(DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024