Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2226 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Ekim 2015 - 09:32

Kimlik tespiti kopan ayağından

Büyüt
Küçült
Kimlik tespiti kopan

Savcılık kaynaklarının verdiği bilgiye göre, eylem alanında iki erkek cesedine ait ayaklar bulundu. İki ayak üzerinde yapılan DNA incelemesi sonucunda ayaklardan birinin canlı bomba eylemini yapan Yunus Emre Alagöze ait olduğu tespit edildi. Diğer ayak parçasına ilişkin örnek ise ailelerden alınan DNA örnekleri ile örtüşmedi. Bu saldırganın yabancı uyruklu olabileceği değerlendirildi. Başsavcılık dün soruşturmayla ilgili açıklamada, Diğer canlı bomba eylemcisinin fotoğrafla teşhisi yapılmış olup, açık kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar devam etmektedir. Bu kişinin eylemi gerçekleştirmek üzere, güney sınırlarımıza komşu bir ülkeden geldiği tespit edilmiştir dedi. Canlı bombaların Ankaraya getirilmesine eskortluk yaptığı belirtilen Y.Ş.nin verdiği ifade üzerine, Gaziantepte 5 hücre evine operasyon düzenlendi. 11 kişi gözaltına alındı, 2 tona yakın suni gübre ele geçirildi. Resmi açıklamada, hücre evlerine yapılan operasyonlarda, 10 adet intihar yeleği ve intihar yeleği dikimi için kullanılan dikiş makinası ele geçirildiği bildirildi.

HABER NEDENİYLE 9 KİŞİ KAÇTI

Açıklamada, Şüphelilerin yerlerinin tespit edilip, yapılacak operasyonlarla gözaltına alınma işlemlerinin gerçekleştirilmesine çaba gösterildiği sırada, bazı basın yayın organları sorumsuzca davranarak, bir kısım şüphelilerin ad ve soyadlarının baş harflerini yazmak suretiyle haber yapmaları neticesinde, bombalama eylemi ile kuvvetli irtibatları olduğu düşünülen 9 kişinin kaçmasına sebep olmuşlardır denildi.

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024