Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1936 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2015 - 15:38

Kılıçdaroğlu cenaze törenlerine katılmak için Malatyada

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlu cenaze törenlerine katılmak için

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankaradaki terör saldırısında hayatlarını kaybeden İl Gençlik Kolları üyelerinin ailelerine taziye ziyaretinde bulunmak amacıyla Malatyaya geldi. Malatya Erhaç Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı ve Adalet Bakanı ile ilgili istifa talebini yineledi.

 

Kılıçdaroğlu, Sayın Ahmet Davutoğu da aktardı, kamuoyuyla da paylaşıldı, bu olay cumhuriyet tarihinin en acı olayıdır. Bu işin bir siyasi sorumlusunun olması lazım. Önlemleri aldık, nerede aldınız önlemleri? Patlamanın olduğu yer de değil de başka yerde önlem alınmış. Bu kadar dar düşünen bir kişinin bakanlık koltuğunda oturması doğru değil diye konuştu.

 

Kılıçdaroğlu daha sonra saldırıda hayatını kaybeden CHP Malatya Gençlik Kolları Üyesi Eren Akının merkez Yeşilyurt ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024