Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4197 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2017 - 16:44

KERKÜK AÇIKLAMASI: BÖLÜCÜLÜK YAPIYORLAR

Büyüt
Küçült
KERKÜK AÇIKLAMASI: BÖLÜCÜLÜK
Kerkük eki bayrak kriziyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İkinci bir bayrağın asılmasını kesinlikle yanlış buluyorum! Bölücülük yapıyorlar dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak a toplu açılış töreninde konuştu.

Konuşmasına vefatının 20. yıldönümü olan Alparslan Türkeşi anarak başlayan Erdoğan, “Geçmişte ülkemizin sıkıntılı dönemlerinde liderlikleriyle milletimize öncülük etmiş isimleri sık sık hatırlıyoruz. 16 Nisanda yapılacak halkoylamasıyla getirmek istediğimiz yeni yönetimin hazırlığında Rahmetli Türkeş ve diğer liderlerin tavsiyelerinin önemli payı olmuştur” dedi.

Kerkük e yaşanan krizle ilgili ilk kez konuşan Erdoğan, Barzani yönetimine uyarıda bulundu. ​Kerkük e milli bayrağın dışında ikinci bayrağın asılmasını kesinlikle yanlış buluyorum. O bayrağın sahipleri bilsinler ki bölücülük yapıyorlar. IKBYye sesleniyorum: Bu yanlıştan dönün diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

Irak Merkezi Yönetimi açıkladı. Bizler de aynı şekilde buradan uyarıyoruz. Çünkü Kerkük Kürtlerin safsatasına biz uymuyoruz. Kerkük, Türküyle Arapıyla Kürdüyle hepsinindir. Bizimdir diyerek böyle bir iddianın içine girmeyin, bedeli ağır olur. Türkiye ile münasebetlerinizi bozarsınız. Derhal bu karardan geri dönün, indirin o bayrakları

 

Erdoğanın konuşmasından satır başları:

Zonguldak bana uzak değil. Zira rahmetli babam Rizeden buraya göç etmişti. Bu şekilde anlatırdı bize hayat hikayesini. Bizde Batı Karadenizi cazibe merkezi haline getirecek projeler için çalıştık. Hatta bu hayalimizi 2023 hedeflerimiz arasına koyduk. Evet Filyos Limanı projesinden söz ediyorum.

12 BİN KİŞİYİ İSTİHDAM EDECEĞİZ

Türkiye in 3. büyük limanına 2016 yılında başladık. Filyos Limanı ın sadece alt yapısının proje bedeli 355 trilyon. Hedefimiz 2019 yılı ortasına kadar alt yapıyı bitirmek. Limanın arkasında serbest bölge yer alacak. Filyos limanı projesi, tam 12 bin kişilik istihdamın oluşmasını temin edecek. 14 yılda Zonguldaka 14 katrilyonluk yatırım yaptık.

Siz Şirin biz de Ferhat! Dertliyiz, dertli. İnşallah tünelleri yapacağız, dağları deleceğiz. Zonguldak ve Ereğliye çevre yolu kazandırılması için çalışma devam ediyor. Bugün de 35 ayrı projenin toplu açılışını gerçekleştiriyoruz.

 

KLAVUZU KARGA OLUNCA DURUM DEĞİŞİYOR

Önümüzde tarihi bir fırsat var. 16 Nisanda anayasa değişikliği halkoylaması yapacağız. Bundan sonraki ilk seçimde önümüze iki sandık gelecek. Birinde cumhurbaşkanını ve kuracağı hükümeti, diğer sandıkta milletvekillerini seçeceğiz. Peki ana muhalefetin başındaki zat ne diyor? Diyor ki Cumhurbaşkanı gelecek parlamentoyu feshedecek.

 

Peki inandınız mı? Sevgili kardeşlerim böyle bir parlamentonun feshi diye bir şey söz konusu değil. Şimdi yeni bir şey daha duyduk. Acayip yalan söylüyor. Bıktım bunun yalanlarından. Şimdi diyor, 400 tane muhtar var. 17 Nisanda muhtarlıklar kapatılacak! İnandınız mı? Kardeşlerim bu zatın muhtarlarla işi gücü yok. Zaten muhtarlara değer veren birisi de değil. Düşünmeden konuşuyor. Tabi klavuzu karga olunca durum değişiyor.

 

TÜRKİYE GÜÇLENDİKÇE BİRİLERİNİN YÜREĞİ DARALIYOR

Türkiye in artık bırakın koalisyonların kendisini ihtimaline dahi tahammülü yok. 1950 yılından beri bakın bu örnek çok önemli: Ülkemizde 48 hükümet görev yaptı. Tüm derdimiz ülkemizi ve milletimizi istikrarsızlık batağından kurtarmaktır. Türkiyede istikrarsızlık istiyorlar. Zonguldak güçlü Türkiye için 16 Nisanda EVET diyor mu?

Türkiye gücüne güç kattıkça birilerinin yüreği daralıyor. İstanbula bakıyorlar inci gibi dizili 3 tane köprü var. Nasıl söylemeyeyim ya? Bakınız 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yapılırken bu solaklar ne dedi? Hayır dedi. FSM yapılırken hayır dedi. Yavuz Sultan Selim Köprüsünü yaptık! Ne dediler? Hayır dediler. Denizin altından Marmarayı yaptık. 3 yılda 200 milyon insan geçti. Buna da hayır dediler.

 

KILIÇDAROĞLU, 16 NİSANDAN SONRASINA BIRAKMA, REZİL OLURSUN

Büyüme rakamlarımızı AB ortalamasının neredeyse iki katı üstüne çıktı. Orada da hüsrana uğradılar. Ellerine geçen her aracı kullanarak üstümüze geldiler. Başaramadılar. FETÖ ihanet çetesinin tüm militanlarını üzerimizze saldılar, milletin sillesini yediler. 15 Temmuz akşamı benim milletim Marmaris an çağrıyı yaptığım zaman meydanlara döküldü mü? Ama milletim bir şeye inanıyordu!

Neydi o: Bu millet bizim, memleket, ezanlar, din bizim. Kaptırmayacağız diyordu. Marmaris en çağrıyı yaptık, uçağımıza atladık ve Yeşilköye indik. Üzerimizde F-16lar uçuyordu. Ana muhalefetin başındaki zat bunların bir senaryo olduğundan bahsediyor. Ey Kılıçdaroğlu elinde bir belge varsa çık açıkla! 16 Nisandan sonrasına bırakma rezil olursun! Açıkla! Açıkla da bizi rezil et! Hadi açıkla. Biz şu anda orduda, emniyette, devletin kurumlarında ne kadar FETÖcü varsa temizliyoruz ve devam edeceğiz. Bu kanser virüsünü temizleyip atacağız.

 

KERKÜK AÇIKLAMASI: BÖLÜCÜLÜK YAPIYORLAR

Kerkük e milli bayrağın dışında ikinci bayrağın asılmasını kesinlikle yanlış buluyorum. O bayrağın sahipleri bilsinler ki bölücülük yapıyorlar. IKBYye sesleniyorum: Bu yanlıştan dönün! Irak Merkezi Yönetimi açıkladı. Bizler de aynı şekilde buradan uyarıyoruz. Çünkü Kerkük Kürtlerin safsatasına biz uymuyoruz. Kerkük, Türküyle Arabıyla varsa Kürdüyle hepsinindir. Bizimdir diyerek böyle bir iddianın içine girmeyin, bedeli ağır olur. Türkiye ile münasebetlerinizi bozarsınız. Derhal bu karardan geri dönün, indirin o bayrakları.

 

 

 

AVRUPADAKİ SKANDAL UYGULAMALAR

Hala hayır mı diyeceksiniz? Onlarla beraber mi olacaksınız? Ben inanıyorum ki benim milletim 16 Nisanda sandıkları patlatmaya hazır mı? Onlarda 16 Nisanı bekliyor. Türkiye için kurulan tuzaklar eninde sonunda onların başına geçecektir. Kardeşlerim yeni yönetim sistemi ülkemizde devlet ve milletin geleceği için yürek sızısı taşıyan her liderin hayaliydi. FETÖ, DEAŞ, PKK ın hayır demeleri gayet tabidir. Kim hayır diyor?

Kandildekiler, bölücü terör örgütünün başı, Pensilvanyadaki hayır diyor. Kılıçdaroğlu yalanda çok kıvrak. Hayır diyenlere terörist diyorlar diyor. Bir defa bizim için demokrasilerde biz hangi oyu kullanıyorsak herkes aynı oyu kullansın diye bir şey yok. Bu iş yürek işi yürek. Kimi Avrupa ülkelerinin hayır dediğini anlıyor musunuz?

Geçmişte Türkiyeye istediklerini yaptırıyorlardı. Kardeşlerim 25 havalimanından 79 havalimanına çıktık. Çıldırıyorlar tabi. Bakıyorlar dev şehir hastaneleri kuruluyor. Bizde yok sizde niye oluyor diyorlar! Olacak, isteseniz de istemeseniz de olacak!





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024