Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2714 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Nisan 2015 - 16:57

Kedi öldüren üniversiteli genç duruşmaya gelmedi

Büyüt
Küçült
Kedi öldüren üniversiteli genç duruşmaya
Güncel Haberleri › Kedi öldüren üniversiteli genç duruşmaya gelmedi haberi Eskişehirde sahiplendiği kediyi evinde bıçakladıktan sonra kafasını dolu su damacanasıyla ezerek öldürdüğü ileri sürülen ve görüntüleri sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Mustafa Can Aksoyun yargılanmasına devam edildi
DHA EskiÅŸehir Osmangazi Ãœniversitesi (ESOGÃœ) Fen Edebiyat Fakültesi KarşılaÅŸtırmalı Edebiyat Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Mustafa Can Aksoy, EskiÅŸehir'deki "Cafe De Kedi" adlı iÅŸyerinden aldığı "Ä°letki" adlı kediyi geçici olarak sahiplendi. Kediyi, geçen yıl Åžubat ayında kaldığı öğrenci evinde iÅŸkence yaparak öldürdüğü öne sürülen Mustafa Can Aksoy hakkında, EskiÅŸehir 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.   Kendisine ait olmayan hayvanı öldürdüğü gerekçesiyle "Mala zarar verme" suçundan 4 aydan 3 yıla kadar hapsi istenen Mustafa Can Aksoy, bugün yapılan duruÅŸmaya rahatsızlığı nedeniyle rapor aldığı için katılmadı.   DuruÅŸmaya, sanıktan ÅŸikayetçi olan Cafe De Kedi iÅŸletmecileri Didem ErÅŸan ÃœstündaÄŸ ile Duygu Kurt ile avukatlar katıldı.   Didem ErÅŸan ÃœstündaÄŸ ile Duygu Kurt'un avukatı ve aynı zamanda EskiÅŸehir Barosu Hayvan Hakları Komisyon BaÅŸkanı olan Buket Ãœnlü Hatip, sanığın davayı uzatmak için mazeret bildiriminde bulunduÄŸunu öne sürdü.   Bu duruÅŸmada karar verilmesini isteyen Buket Ãœnlü Hatip "Sanık önceki duruÅŸmaya da katılmamıştır. Mazeret bildirimleri davayı uzatmaya yönelik olduÄŸunu düşünüyoruz. Mazeret bildiriminde davanın ertelenmesi talebinde de bulunmamıştır. Bu nedenle dava hakkında kararın açıklanmasını istiyoruz. Kendisi duruÅŸmaya katılarak ifadesini vermiÅŸtir. Dosya tamamlanmıştır ve araÅŸtırılacak bir konu da bulunmamaktadır" dedi.   4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi hakimi, mazeret bildirerek duruÅŸmaya katılmayan Mustafa Can Aksoy'un bir sonraki duruÅŸmaya katılmaması durumunda gıyabında karar verileceÄŸini belirterek duruÅŸmayı 6 Mayıs 2015 tarihine erteledi.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024