Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 586 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Ocak 2024 - 03:17

Kassam'dan İsrail ordusuna son 4 günde ağır darbe

Büyüt
Küçült
Kassamdan İsrail ordusuna son 4 günde ağır
İzzeddin el-Kassam Tugayları, son 4 günde, Gazze'deki operasyonlarında 16 İsrail askerinin imha edildiğini, ayrıca 71 askeri aracın imha edildiğini duyurdu.

Kassam Tugaylarından yapılan yazılı açıklamada, “Kassam Tugayları, son 4 gün içerisinde 16 İsrail askerini öldürmeyi, 71 askeri aracı tamamen veya kısmen imha etmeyi ve onlarca askeri çeşitli derecelerde yaralamayı başardı.” denildi.

Açıklamada, Kassam Tugaylarının, bu süreçte çok sayıda İsrail askerinin öldüğü ve yaralandığı 42 askeri görev gerçekleştirdiğine dikkat çekilerek, Filistinli direnişçilerin Gazze Şeridi'nin içlerine kadar giren İsrail güçleriyle sıfır mesafeden çatıştığı vurgulandı.

İSRAİL HELİKOPTERİ HEDEF ALINDI

Kassam Tugaylarının, İsrail askerlerinin bulunduğu iki ev ile iki tüneli patlattığına işaret edilerek, keskin nişancılarla İsrail askerlerinin vurulduğu ve Gazze semalarında bir İsrail askeri helikopterinin hedef alındığı ifade edildi.

İKİ İHA DÜŞÜRÜLDÜ

Açıklamada, Kassam Tugaylarının Gazze Şeridi'nde iki keşif insansız hava aracını düşürdüğü ve başka bir insansız hava aracını ele geçirdiğine dikkati çekilerek, Kassam Tugayları'nın İsrail'in başkenti Tel Aviv'e de M90 füzeleri attığı kaydedildi.

Kassam Tugayları'nın söz konusu açıklamasına ilişkin İsrail'den henüz bir açıklama yapılmadı.

Kassam Tugayları, bugün ayrıca, son 48 saat içerisinde Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Gazze kentine bağlı ed-Durc ve et-Tuffah mahallelerinde bulunan İsrail ordusuna ait 26 askeri aracı tamamen veya kısmen imha ettiğini açıklamıştı.

Gazze ,Kassam , İsrail ,Ağır Darbe, İsrail Askeri  ,İmha





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024