Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1418 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Şubat 2016 - 15:27

Kar Trakyadan girdi, Edirne bembeyaz!

Büyüt
Küçült
Kar Trakyadan girdi, Edirne

Kar, Selimiye Camisi ile Meriç ve Tunca köprüleri çevresinde güzel görüntüler oluşturdu. Kar, kent merkezinin yanı sıra Bulgaristana geçişi sağlayan Kapıkule Gümrük Kapısı ile Lalapaşa ilçesine bağlı Hamzabeyli Gümrük Kapısı yolunda da etkili oldu.

Polis ekipleri, bazı kavşaklarda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı önlem alırken, belediye ve karayolları ekipleri de ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının 0 derece olduğu kentte, kar yağışının akşama kadar etkili olması bekleniyor.

KIRKLARELİ

Kırklarelide gece saatlerinde başlayan kar, hayatı olumsuz etkiliyor.

Kar kalınlığı Bulgaristana açılan Dereköy Gümrük Kapısında 10, Kofçazda 15 ve Demirköyün belli kesimlerinde 25 santimetreye ulaştı.

Karayolları 15. Şube Şefliği ekipleri, Kofçaz ve Demirköy ilçeleri, Mahyatepe mevkisi ile Dereköy Gümrük Kapısı yolunda kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Kırklareli Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri ise kar yağışının yoğun olduğu Dereköy Gümrük Kapısı, Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde kış lastiği uygulaması yaptı.Ekipler, kış lastiği olmayan araç sürücülerine cezai işlem uyguladı.

İSTANBULDA HAFTA SONU KARLA KARIŞIK YAĞMUR VAR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgilere göre; 06 Şubat Cumartesi günü İstanbulda karla karışık yağmur bekleniyor.

Cumartesi günü en düşük sıcaklıkların 2 derece olması beklenirken en yüksek sıcaklıkların ise 5 derece olması öngörülüyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

ANKARA: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmur ve gece saatlerinde karla karışık yağmurlu. (14)

İSTANBUL: Çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur, öğleden sonra yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek olan yağışların; öğle ve akşam saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor. (8)

İZMİR: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra kuvvetli olması bekleniyor.(15)

ADANA: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı. (19)

ANTALYA: Çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren batı kıyıları, öğle saatlerinden itibaren il geneli aralıklı sağanak yağışlı. (17)

SAMSUN: Parçalı bulutlu.(18)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (-5)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu.(10)

 

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024