Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1652 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Şubat 2016 - 10:46

Kar geri dönüyor

Büyüt
Küçült
Kar geri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, Çarşamba ve Perşembe günleri güneyli rüzgarlarla daha da artacağı ve yer yer mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerine çıkmasının beklendiğini açıkladı.

Cuma günü Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemle birlikte Marmaradan başlayarak hissedilir derece azalacak olan hava sıcaklığının, hafta sonu kuzey, batı ve iç kesimlerde de azalarak mevsim normallerinin altına ineceği tahmin edildiği belirtiliyor.

5 günlük harita kar gösteriyor

Meteorolojinin tahminlerine göre cuma günü trakyada kar yağışı var. İstanbulda karla karışık yağmur görülebilir. Cumartesi günü ise yurdun büyük bir bölümünde kar yağışı görülecek. İstanbulda ise karla karışık yağmur olabilir.

Ankarada cuma yağmur, cumartesi günü ise kar yağışı bekleniyor. Cumartesi günü özellikle Sakarya, Düzce, Bilecik çevrelerinde daha yoğun kar olacağı tahmin ediliyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024