Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1646 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Ocak 2016 - 16:16

Kadıköyde pes dedirten kuyumcu soygunu

Büyüt
Küçült
Kadıköyde pes dedirten kuyumcu

Kadıköy Şemsettin Günaltay Caddesindeki bir apartmanın alt katında bulunan kuyumcu dükkanı duvarı delen kişiler tarafından soyuldu. 5 ay önce kentsel dönüşüme giren binadaki tüm daireler 1 ay önce boşaltıldı. Gece saatlerinde zemin katta bulunan bir daireye arka balkondan giren soyguncular, dairenin mutfağının duvarını delerek arka bölümden kuyumcu dükkanına girdi.

KAYIT CİHAZI VE MONİTÖRÜ SÖKTÜLER

Delikten içeri girerek, önce alarmı daha sonrada kameraların bağlı olduğu kayıt cihazını ve monitörü söktüler. Altınları da alan soyguncular hızla uzaklaştı. İşyeri sahibi, soygunu sabah dükkana geldiğinde farketti. Olay yerine gelen polisler ve olay yeri inceleme ekipleri kuyumcuda incelemeler yaptı.

ALARMI SUYA BASTIRARAK SUSTURMUŞLAR

Dükkn sahibinin kardeşi Yavuz Çoban zararın yaklaşık 550 bin TL olduğunu kaydetti.

Çoban, Burası kentsel dönüşümden dolayı boşaltılmış bir binaydı. Zaten Cumartesi günü bizde boşaltacaktık. Arka taraftaki boş dairenin balkonundan girerek dükknın arka duvarını delmişler ve içeri girmişler. Kamera kayıtları filan her şeyi almışlar ve bütün mamulleri de almışlar. Arkadaki binanın mutfak bölümünden girmişler. Alarmı da çözmüşler. Sireni suya bastırarak eski bir yöntemle susturmuşlar dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024