Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1546 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2016 - 10:33

Kaçakları taşıyan tekne battı: 5 ölü

Büyüt
Küçült
Kaçakları taşıyan tekne battı: 5

Dün akşam saatlerinde Yunanistanın Midilli Adasına yasadışı yollardan geçmek isteyen ve sahilden denize açılan kaçakları taşıyan sürat teknesi, 500 metre açıkta olumsuz hava koşulları nedeniyle alabora oldu.

Afganistan ve İran uyruklu göçmenler, tekne batmadan hemen önce telefonla Sahil Güvenlik Komutanlığını arayıp yardım istedi. Bunun üzerine Küçükkuyu Beldesinden bölgeye hareket eden Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler, 1i bebek olmak üzere 5 kişinin cesedine ulaştı. Ekipler olay yerinde 9 kişiyi de sağ olarak kurtardı.



Faciada 3 yakınını kaybeden Afgan uyruklu kadının feryatları yürekleri dağladı. Küçükkuyu Beldesine getirilen 9 kişiden sağlık durumu kötü olan 3ü ambulanslarla Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kurtarılan göçmenlerin, 2 kişinin kayıp olduğunu bildirmesi üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı, 1 helikopter ve 3 bot ile bölgede arama ve kurtarma çalışması başlattı.



Dilara ERDİNÇ / AYVACIK, (Çanakkale), (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024