Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1526 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Şubat 2016 - 10:24

İzmirde at eti operasyonu: 14 at kesilmiş halde bulundu

Büyüt
Küçült
İzmirde at eti operasyonu: 14 at kesilmiş halde

Umurbey Mahallesi İşciler Caddesinde bulunan bir depoda at kesimi ihbarını alan Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Gelen ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri baskın yaptıkları depoda kesilmiş halde toplam 14 at buldu.

Pazara sürmek için kestikleri atın etlerini parçalara ayıran, D. E.(40), C. E.(17), S. N.(59), T. A., M. Ö.(24), F. Ş.(17), M. B.(47) ve H. U.(23) suçüstü yakalandı.

Parçalanarak satışa hazır hale getirilmiş çok miktarda at etine el konulurken, suçüstü yakalanan sekiz kişi ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kesilen 14 at Konak ilçe Tarım Müdürlüğü tarafından incelendikten sonra, Konak zabıta ekiplerince imha edilmek üzere götürüldü.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024